24rodopi.com/Спорт

„Много съм щастлив и горд. Невъзможно е да опиша чувствата си с думи. Бих искал да изкажа безкрайните си благодарности към старши треньора на младежкия национален отбор по футбол на България U21 - Александър Димитров. Толкова съм горд, че ми даде този шанс и повярва в мен. Да работя здраво и да изведа националния отбор на най-добрите места ще бъде най-голямата ми цел. Готов съм да дам всичко от себе си, за да доставя същата гордост и радост на моя треньор Александър Димитров, който ми вярва и ми дава шанс“.

Това заяви 19-годишният талант на шведския отбор „Фалкенберг“ Севен Емилов след като селекционерът на младежкия ни национален отбор му изпрати повиквателна. Скандинавският „лъв“ на Швеция Севен се присъединява, за да подсили нашите „лъвове“.

Севен Емилов е роден на 5 август 2003 година в шведския град Варберг. Баща му Севтин Емилов е от Кърджали, а майка му Мюбера Ферад е от ардинското село Млечино. Севен започва да тренира футбол на 4-годишна възраст в детския отбор на родния си град. На 10 години талантът му е забелязан от „Малмьо“, „Барселона“, „Челси“ и „Уест Хям“, но до трансфер не се стига поради отказа на родителите му да се преместят. Севен остава в родния си град Варберг и  играе до 15-годишна възраст в детския и юношеския отбор. След това се присъединява към академията на „Фалкенберг“ и с доброто си предствяне достига до мъжкия отбор, като вече има 2 гола на сметката си. Талантът до момента не е получавал повиквателна за каквато и да било национална гарнитура - нито българска, нито шведска. Има договор с „жълто-белия“ клуб до 2025 година.

Гюнер ШЮКРИ, Ардино

 

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Анонимен7/3/23 13:11

    Дайте да облече номера на Кристиано 7 на Севен!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен7/3/23 20:22


      Плаче ми се като гледам тези имена
      Продажни боклуци....

      Изтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.