24rodopi.com/Избори

Екипът на Централния лъч на ДПС посети джамията на Седемте моми (“Йедикъзлар Джами”) в кирковското село Подкова.

На това свещено място, днес, в първия ден на месец Рамазан, е щастие да се съберем и да се видим”, каза председателят на ДПС Мустафа Карадайъ.

Месец Рамазан е месец на изпитания, но и месец за сплотеност и милосърдие. В тези сложни времена той е месец за мир и доброта. Ние винаги сме търсили не разделителни линии, а онова, което ни сплотява - различието за нас винаги е било ценност във времето. Културно-историческото ни наследство може да послужи като основа за икономически просперитет в регионите. Средновековните и антични крепости, в които бяхме по време на тази кампания, са невероятна ценност за регионите, но и за хората тук, каза още Карадайъ.


Председателят на Движението отбеляза и силата на всички избиратели на ДПС, които в трудни времена се обединиха, за да помогнат на пострадалите от земетресенията в Турция и Сирия.

“Може би Всевишният ни праща кризи, защото те винаги успяват да ни обединят, и винаги успяваме да извадим от тях поуките си занапред”, допълни председателят.

На срещата присъстваха всички участници в Централния лъч на ДПС, кандидатите за народни представители, председатели на областни и общински структури, множество симпатизанти.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.