24rodopi.com/Темата+

Салибрям Консула вече е на свобода, той ли е предизвикал паспортно-адресния скандал?

Този въпрос задават посредници, които уреждат формалностите за придобиване на българско гражданство от наши изселници в Турция. За десетки жители на Кърджали и други населени места в региона това е доходоносен бизнес.

Занимаващият се и с уреждане на българско гражданство Салибрям С. е арестуваният с паспортистката – този слух дори върви в средите на комисионерите, които работят с изселниците, направили постъпки за българско гражданство.

Проверка на 24rodopi.com установи, че задържаният С. С. не е Салибрям Консула, който за последно бе арестуван в Пловдив по обвинение, че измамил със 17 хиляди лева студентка.

Както първи 24rodopi.com писа, паспортистка от Джебел и гражданин бяха задържани при операция на полицията на 16 март. След 24-часовото задържане Окръжна прокуратура в Кърджали остави за 72 часа зад решетки С.С., който е привлечен като обвиняем за предлагане на подкуп на длъжностно лице. Предмет на разследване е предложен през март дар – парична сума на служител на МВР, за да извърши действия по служба, като във връзка с подкупа длъжностното лице е нарушило служебните си задължения.

На 17 март пък бяха задържани двама селски кметове във връзка с адресни регистрации на изселници.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен19/3/23 10:47

    Глупости на търкалета!
    Какво толкова се ежите,дайте Българско гражданство на тези които искат от Турция. Те и в момента се дават,ама парите ги взима мафията и различни служители. Не ка тези пари отидат у държавата. Стига с този дребнав и примитивен Съчанлийски национализъм. Европа без туй се е напълнила с всякаква Афганистанска и близкоизточна паплач. Терористи от всички страни са в Европа. Дайте гражданство на хората ,от Турция, които имат връзка с България и им вземете парите. Те идват тук да се фукат,да ядат свинско и да купуват мастика и бира и да чукнат някоя жрица на любовта. Все пари за България. Това е са приходи за страната. Сега някои бандити и мастити служители и полицаи забогатяват. Бъдете умни за да бъдете красиви!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен19/3/23 19:45

    Тя паспортиската в Джебел Васвие много ясно беше че е вътре в нещата за такива хора Трябва да има дисплинарно уволнение!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен20/3/23 13:45

    Granicite na BG se pazjat ot jandarmerijata i policijata .Ogan i Jupel.Tuy e rechenieto na problema.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.