24rodopi.com/Регион

Родопчанка си разхожда кучето между блоковете. Тогава разбира, че е имала сексуални контакти с целия град, както и с целия окръг. Поне така твърди нейна комшийка, която се е развикала през терасата на апартамента си в жилищен блок.

На неприятната сцена стават свидетели дори деца.

„Тебе цяло Чепеларе те прее*а и целият окръг. Едно дете не можеш да родиш. Виж се каква си парцалана. Виж как миришеш, какъв си боклук, какво си ла*но. Едно дете не можеш да родиш. Гледаш помиярите“.

Тези думи били изречени от бивша служителка в Общината, твърди в съда свидетелка на сцената, която се разиграва в родопския град, разкриват колегите от 24smolian.com.

Причината за агресията била именно разходката на жената край блоковете с домашния й любимец. „На кого вика тази жена? Защо не се прибере вътре, да си гушка бутилката? Кажете й да се прибере! Обадете се на 112!“, пък съветват други жени, които в този момент минават край блока, стана ясно още в съда. На място пристига и полиция.

„Ние сме висшисти, не говорим с груб език. Истината е, че съпругата ми допреди две години работеше в Общината, в сектор, в който отговаряше за домашните любимци. Частната тъжителка е една от застъпниците им. Тя постоянно нарушава наредбите на Община Чепеларе. От там тръгнаха скандалите, включително и събиране на подписка за уволнението на съпругата ми“, пък посочи пред съда съпругът на бившата общинарка.

Казусът с обидите ще се разгледа на още едно заседание в съда.



Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.