24rodopi.com/Темата+

„Това, което се случи е непонятно за хората, които разбират ценностите така, както трябва да се разбират. Достойнството е достойнство, мъжкото поведение е мъжко поведение и т. н. Изкривяването се получава през политиката. Политиката като сестра на проституцията.

Ако попитате Бахри Юмер защо пак е потропал на вратата на Областния съвет на ДПС и онези пък са го почерпили с кафе и даже са се снимали пред атрибутите на партията, същият този Бахри не може да ви отговори с думи за чест, предателство и т. н., а ще се измъкне с обяснението „Вие не разбирате нещата, които се случват в Дълбоката държава“.

Предателят вика на помощ "дълбоката държава".

Това е един от стотиците коментари в социалната мрежа и във форума на 24rodopi, като над 90 процента са критични.

Десетки коментари бяха изтрити от депесарски страници във Фейсбук, но другите още си стоят. Най-критични са представителите на Младежко ДПС и разочаровани от партията, които живеят вече в Западна Европа.

Предателството на Бахри Юмер продължава, този път играта е по-лукава - четете тук

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

30 comments so far,Add yours

  1. Анонимен14/3/23 08:52

    Ще е без захар, много ще горчи,
    но ние ще го подсладим с надежда ...

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен14/3/23 08:53

    То на тях магаре да им сложиш ще гласуват та един бахри ли няма да изберат отново.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен14/3/23 09:01

    Добър ден аз съм ваша леля

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен14/3/23 09:02

    Нещата са по-прости. Изхабените ходове на Ресми. Не се научи това момче бе. Прибира всички от други партии, храни ги, съветници ги прави, дава им обществени поръчки с приоритет а те после му изяждат главата. Примери да давам ли? Срам за истинските ДПСари!!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен14/3/23 15:41

      прав сте,все на врагове подава ръка,другите си мисли,че са му в кърпа вързани и винаги греши,интелигентен,можещ, но винаги грешни ходове

      Изтриване
  5. Анонимен14/3/23 09:06

    Другарят Бахри Юмер е един от качествените основатели на ДПС, беше успешен областен лидер и кмет.Да се коментират бивалици, небивалици от младододците е неопитност в политиката, не признаване на БАЩА И МАЙКА ! Що е то?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен14/3/23 10:32

      Успешен кмет? Бахри е бил успешен кмет? Бахри беше всичко но не и успешен градоначалник и кмет, той е човека с черния му явер които унищожиха Джебел.

      Изтриване
  6. Анонимен14/3/23 09:09

    Да сравнявате едни политически шмекери с проститутките е обида към жриците на любовта. Те са много по морални от гьотверените.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен14/3/23 09:26

    в западна европа няма депесари,а реакциите кьарфишек,на кой му пука,всеки според интереса гласува,не заради определена партия

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен14/3/23 09:34

    Родопи, Кво се занимавате с тоя.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен14/3/23 09:37

    Не само към Бахри,към Хасан,към Ресми и към другите ДПС милионери любовта ни е безгранична.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен14/3/23 09:47

    От стар приятел враг не става, ама играч е бай Ахмед кво ще кажете. Който оцелее с него ще върви.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен14/3/23 09:47

    Това е голяма гавра с избирателите на ДПС в навечерието на предстоящите Парламентарни избори и ще повлияе много негативно на крайния резултат в Област Кърджали. Не само избирателите на ДПС са погнусени от този срамен акт, а и симпатизантите на ДОСТ защото Бахри Юмер предаде и тях. Сега от Ръководството на ДПС ще се опитат да се оправдават с това, че са за диалог и взаимност и, че не трябва да има разделение, но вече няма кой да ви вярва господа, освен възрастното население по селата. Говорите за диалог с предатели, а в същото време сте прекъснали всякакъв диалог вътре в самата партия от години. Събирате се преди избори в тесен кръг на уж разширени заседание и определяте кандидатите за народни представители без да се допитате до местните съвети на ДПС по населени места. Колективните решения са забравени, както и забравихте истинските си избиратели. Този път стъпихте много накриво господа и ще бъдете наказани на изборите. Това обаче не е само единствената ви грешка през последните години. Другата ви голяма грешка която няма да ви простят избирателите е, че се заигравате с партията на Таип Ердоган АКП която със сигурност ще загуби предстоящите избори в Турция. Избирателите на ДПС във България и в Турция са просветски настроени за които Мустафа Кемал Ататюрк е червена линия която няма никой право да нарушава и да прекрачва, особено за тесно- политически интереси и дивиденти. Създателя на светската Република Турция Кемал Ататюрк е единствения и вечен лидер на турците по света и той ще остане завинаги в сърцата им. За турците във България Ататюрк е въпрос на Чест и Достойнство. Не си играйте с достойнството ни, защото това е равносилно да си играете с огъня!!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен14/3/23 11:52

      Ердоган е вторият Ататюрк

      Изтриване
    2. Анонимен14/3/23 12:04

      Лъжеш се Шесторката е финансирана от Америка, Кюрдската партия която е за автономия и после кюрдска държава играе за Кълъчтароглу и бг изселниците ако гласуват за тях не ги искаме в БГ

      Изтриване
    3. Анонимен15/3/23 14:06

      Евала, приятелю! "Мустафа Кемал Ататюрк е червена линия, която няма никой право да нарушава и да прекрачва". .. За турците във България Ататюрк е въпрос на Чест и Достойнство. Това са много силни думи. Написани с любов. Поздравявам ви! Само да вмъкна: за чест и достойнство се говори само с хора, които притежават тези качества. Birde bilgi, onur, gurur ve edep ele ele giderse ne mutlu bize!

      Изтриване
  12. Анонимен14/3/23 09:59

    Голям праз,със или без него все тая.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен14/3/23 10:05

    Бахри Юмер и д-р.инж Хасан Азис това са мъже на честта ! Ако ги нямаше тези мъже нямаше да съществува Кърджалийска област ! Покланяме се пред д-р Ахмед Доган бащата на българските турци ! Да живее ДПС искаме да сме първа политическа сила и искаме някой ден д-р инж г-н Хасан Азис да оглави ДПС и да стане министър председател на Народно Република България ! Да живее ДПС !

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен14/3/23 10:23

      Ахмед Доган може да е твой баща, но не е мой. Аз баща и майка си имам, не съм копеле

      Изтриване
  14. Анонимен14/3/23 10:53

    Бахри Юмер кмет на Кърджали

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен14/3/23 10:55

    Бахри нека е кмет на София

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен14/3/23 11:29

    Защо се занимавате с него от него файда няма станал на 70г.,

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен14/3/23 11:30

    до 10.05 ако не бяха тези изброените града щеше да свети

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен14/3/23 11:41

    Искаме го за кмет на с. Папрат.

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен14/3/23 12:11


    Според много статий евро европейски Кърджали е един от най красивите градове в Европа !!!! Стандартът за живот е най добър със добри заплати !!! Имаме улици чисти осветление имаме и крави какво искате вие бе !!!?!! Предлагам г-н д-р инж професор Хасан Азис президент на България !

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен14/3/23 14:49

    Говорите празни приказки

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен14/3/23 15:43

    hihihi za kakvi prava i za kakvi svobodi se biete pak?

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен14/3/23 18:39

    До 10.05, ако доган е спал с майка ти, с нашите не е! Не слагай всички ТУРЦИ под един знаменател с тези от дупесе!
    NE MUTLU TÜRNÜM DİYENE!

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен14/3/23 20:28

    Бахри Юмер като беше областен ва Дпс всички искахте срещи с него.Сега го плюете.Ако той поиска пак може да е областен на Дпс и тогава пак ще искате срещи

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен14/3/23 20:42

    Няма права и свободи

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.