„Съдиите в българския футбол са сложени да слугуват“, твърди Илиан Илиев след днешната загуба на „Черно море“ в Разград


24rodopi.com/Спорт

Наставникът на „Арда“ вече мисли за предстоящия мач с „Левски“.

"В Кърджали играем по съвсем различен начин. Надявам се да забравим бързо днешния мач и да се фокусираме бързо върху предстоящия", заяви старши треньорът на „Сините от Кърджали“ Александър Тунчев след днешната загуба от „Славия“.

Припомняме, че в скучен мач в столицата „белите“ победиха с 1:0, с гол от дузпа.

"Мачът се движеше към 0:0. През първото полувреме „Славия“ игра малко по-добре, имаха едно положение за гол. Второто полувреме обаче ние го стартирахме малко по-добре. Цяла седмица говорихме, че трябва да бъдем внимателни в защита, особено в наказателното поле, но накрая направихме дузпа.

През първото полувреме играта ни не се получаваше. Единствено успявахме да държим топката далеч от вратата си. Но не успяхме да създадем ситуации в атака и да нанесем завършващ удар. През второто полувреме играта ни се раздвижи със смените по десния фланг. За съжаление обаче тогава дойде грешката ни в отбрана", коментира Тунчев.

В по-интересния мач от деня „Лудогорец“ победи у дома с 3:2 „Черно море“, но за целта трябваше да бъде изгонен играч от гостите, а и реферът да се държи като 12-ти играч на разградския тим.

„Футболистите дадоха максимума си. Вложиха се максимално. Второто полувреме е олицетворение на футбола ни в последните години. Пълна излагация на съдията. Целият български футбол беше в едно полувреме. Второто полувреме 3 фаула през първите 15 минути. Лудогорец не е случаен отбор и има добри футболисти. За футбол няма да коментирам изобщо. Тези съдии са сложени да слугуват. Първото полувреме се играеше. Второто полувреме всичко отиде… Знаехме, че ще бъде така, защото ако Лудогорец не вземе днешния мач, всичко отиваше към ЦСКА. За футбол няма какво да говоря", заяви треньорът на „моряците“ Илиан Илиев.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен12/3/23 18:23

    Tвои грешки при нареждането на състава.Не можеш да оставиш Тунгара резерва,когато той и Сако са ти най добрите футболисти.Това го виждат и децата.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен12/3/23 18:25

    Тунчев спри се,Арда не играе нищо

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен12/3/23 18:42

    ОТ МАЧА С ЛЕВСКИ ЩЕ ПАДНАТ ДОСТА ПАРИ.ИМАМЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ КЪМ НАП ,А УЖ НЯМАМЕ ФИНАНСОВИ ПРОБЛЕМИ.ПИТАМ СОБСТВЕНИЦИТЕ?

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен12/3/23 20:04

    Тунчев спри с приказките и се извини за безобразно слабата игра на Арда.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен12/3/23 20:41

    Мисли мисли загубата в кърпа вързана.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен12/3/23 20:56

    Пълен провал на Тунчев и състава и тактиката и играта.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен12/3/23 21:23

    Левски ще си дойде със съдиите.За това да мисли Тунчев и как да подреди състава.Не може цял мач без удар в противниковата врата.
    Ние махленски отбор ли сме или отбор от областните групи.
    Тези футболисти получават заплати.Не може да се хвърляш само в домакинските мачове.А
    навън да си безличен.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен13/3/23 08:36

      Левски и да дойде със и без съдиите то тоз обор арда със тази игра е обречен

      Изтриване
  8. Анонимен12/3/23 21:26

    Искам да ми кажете къде бяха първото полувреме Ковачев,Ст.Иванов и Ндиае, защото не ги видях.Който може да ми отговори.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен13/3/23 07:36

    С изключение на мача с Локо Пд.всички останали са треперене до последно,така че спри с глупостите.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.