24rodopi.com/Общество

„Разбира се, че има тайна за добрия дюнер. Но преди нея най-важно е едно-качеството на продуктите. При нас всичко е свежо, прясно, зареждането се прави всяка сутрин. Останалото е любов към добрата храна, уважение към всеки клиент“.

Това споделят майсторите в „Kebab house“ в Кърджали Сезер Юсеин и Селчук Илязов.


Най-новият обект в богатото „меню“ край Арда отвори врати в центъра на областния град. Зад това стоят едни… 18 години опит в приготвянето на най-търсеното в заведенията за бързо хранене.

„Kebab house“ се намира на улица „Стефан Караджа“, срещу „Рилите“.

„Тайната е в доброто овкусяване на месото. Разчитаме единствено на пилешко. Подправките, които използваме, са екзотични, всички са внос. Добрият вкус се дължи и на отличните сосове, които сами приготвяме. Единият е наша собствена рецепта. Всеки ден се зареждат пресни зеленчуци, изключително сме взискателни към качеството. Вдигаме летвата, защото това е и уважение към всеки клиент“, споделя Сезер.

Дюнерите са на топ цена, предлага се и бокс порция-всички съставки на отличния дюнер, но без питка или палачинка.

Майсторите от „Kebab house“ съвсем скоро ще обогатят менюто си и с пилешки хапки и бургери.


Заведението предлага доставки до дома, офиса, завода... 10 минути след поръчката и уникалният дюнер е вече доставен до адрес.

„Kebab house“ работи всеки ден, без неделя, от 8,30 до 21 часа. Телефоните за контакт са: 0876 122 584; 0876 605 389.

„Печалбата не е наш приоритет, а удовлетворението на клиента. Свежо всеки ден, всеки ден най-доброто качество за вас“, категорични са Сезер и Селчук.



Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.