24rodopi.com/Общество
„Разбира се, че има тайна за добрия дюнер. Но преди нея най-важно е едно-качеството на продуктите. При нас всичко е свежо, прясно, зареждането се прави всяка сутрин. Останалото е любов към добрата храна, уважение към всеки клиент“.
Това споделят майсторите в „Kebab house“ в Кърджали Сезер
Юсеин и Селчук Илязов.
Най-новият обект в богатото „меню“ край Арда отвори врати в центъра на областния град. Зад това стоят едни… 18 години опит в приготвянето на най-търсеното в заведенията за бързо хранене.
„Kebab house“ се намира на улица „Стефан Караджа“, срещу
„Рилите“.
„Тайната е в доброто овкусяване на месото. Разчитаме
единствено на пилешко. Подправките, които използваме, са екзотични, всички са
внос. Добрият вкус се дължи и на отличните сосове, които сами приготвяме.
Единият е наша собствена рецепта. Всеки ден се зареждат пресни зеленчуци,
изключително сме взискателни към качеството. Вдигаме летвата, защото това е и
уважение към всеки клиент“, споделя Сезер.
Дюнерите са на топ цена, предлага се и бокс порция-всички
съставки на отличния дюнер, но без питка или палачинка.
Майсторите от „Kebab house“ съвсем скоро ще обогатят менюто си и с пилешки хапки и бургери.
Заведението предлага доставки до дома, офиса, завода... 10 минути след поръчката и уникалният дюнер е вече доставен до адрес.
„Kebab house“ работи всеки ден, без неделя, от 8,30 до 21
часа. Телефоните за контакт са:
0876 122 584; 0876 605 389.
„Печалбата не е наш приоритет, а удовлетворението на клиента. Свежо всеки ден, всеки ден най-доброто качество за вас“, категорични са Сезер и Селчук.
Post A Comment: