Нико НИКОВ/24rodopi.com/Коментари
-Колеги „анализатори“, коя коалиция ще управлява България след 2 април – „Страх от Магнитски“ или „Хартиената“?
-Водеща ще е „Кашкавал парасъ йок“!
Пенсионерски разговор в градската градина на Кърджали.
Първият пита дали ще има правителство на ПП-ДБ с подкрепата на ГЕРБ или Бойко Борисов, Мустафа Карадайъ и Корнелия Нинова ще седнат на масата и разберат за коалиция.
Другият печели овациите на свободната пенсионерска група с „За кашкавал пари нямам“, след което пояснява, че каквото ще да става на 2 април, тези, които ще гласуват протестно или пък въобще няма да упражнят правото си на вот ще бъдат в пъти повече от тези, които ще дадат гласовете си какъвто ще да де коалиционен формат на управление.
--
Аха-аха да се сблъскам с украински джип на влизане в мола.
Погледнах го лошо този 30-ина годишен здравеняк с мутренско излъчване и просъсках:
-Бежанец ли си или дезертьор, АМК!
Понеже питах през затворен прозорец, отговорът дойде от моята кола.
Приятел, казващ за себе си „Обичам мира, а така също и парите на България да се харчат в България“:
-И трите, дядо попе, и трите!
--
В събота в пространството си ги имаше и обичайните шеги. Едните бяха готини, другите – не толкова, че направо гадни.
Хубав майтап:
Бойко Борисов пред избиратели: Ако магистрала "Хемус" беше лесна за правене, Тодор Живков щеше да я направи не само до Правец.
Лош майтап:
Попитали радио „Ереван“:
-Защо в България не са останали зелени флумастери? -Защото войнолюбците в България ги изкупили, за да ги подаряват по училищата, за да обикнат подрастващите чичко Зеленски.
Звучи тъпо, почти като „братче“ на предложението „Русия да се преименувала на Московия“.

На снимката: Стопанинът на Бонджук ще свали мартеницата от врата на кученцето, когато и двамата видят щъркел. Убедени са, че хубавото ще им се случи доста преди 2 април
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. По добре Хартиената коалиция отколкото Харвардска хунта на кирчо-кокорчо

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.