24rodopi.com/Спорт

Изминалият кръг бе доста успешен за всички отбори от школата на „Арда“, съобщават от клуба.

Воденият от Емил Кременлиев втори тим победи с категоричното 8:0 като домакин ФК „Хасково 1922“. Това бе среща от 18-ти кръг на първенството от „А“ Окръжна група в Зона Хасково. С тези нови три точки АРДА II  е на второ място с 40 т. 

Юношите старша възраст от U19 записаха служебна победа с 3:0 срещу „Атлетик“ Куклен.

Този уикенд бе доста успешен и за останалите две формации, U17 и U19.

АРДА U17 завърши наравно 0:0 като гост на „Спартак 1947“ II (Пд). Двата отбора създадоха по няколко положения пред вратарите,но до попадение не се стигна. Така равният резултат бе закономер и двете единайсеторки си разделиха по една точка.

Поводи за радост имаха младите таланти от „АРДА“  U15, след като победиха като гости тима на „Спартак 1947“ II (Пд) с 3:1. Точни за новата победа на отбора бяха Георги Павлов, Никола Добриков и Беркай Осман. При резултат 1:1 Ерай Кямил пропусна дузпа, но в крайна сметка нашите момчета се поздравиха с победата, след която имат вече 56 т. и са на 2-ро място с равен брой точки с първия „Спартак 1947“(Пд), но и мач повече.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Анонимен2/4/23 18:27

    Защо нищо не се пише за мача от 1кръг с Хеброс гр.Харманли.При резултат 0:1 футболистите на Арда ядосани от резултата спретват масов бой за което са наказа ни със служебна загуба.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.