24rodopi.com/Спорт

Бившият нападател на „Арда“ Тонислав Йорданов вкара три гола за новия си тим „Берое“ при гостуването във Варна на „Спартак“. Заралии победиха с 4:0, а головата серия на Йорданов започна в 53-атата минута, като преди него точен бе Симеон Мечев.

Тонислав Йорданов вкара с глава в 65-ата минута, а в 81-ата оформи своя хеттрик от дузпа.

Припомняме, че нападателят прекрати договора си с „Арда“ в края на миналата година.

Той пристигна на „Арена Арда“ през зимната пауза на сезон 2020/2021 и изигра за „Сините от Кърджали“ близо 70 мача, а през сезон 2021/2022 стана голмайстор за отбора с 9 отбелязани попадения. Той изигра и два мача за „Арда“ в Лигата на конференциите срещу „Апоел Беер Шева“.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен9/4/23 23:50

    Който плаща той поръчва музиката

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен10/4/23 06:55

    Ми той и Тунгара има 9 гола през есента с Берое,а с Арда още не е вкарал,но докато Тунчев е треньор ще е така.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен10/4/23 13:56

      До 06.55. Хайде сега,треньора виновен,че нападателя му от два метра сам срещу вратаря не бележи.Да докараме Мъри Стоилов сега,и без това е свободен,ама дали девятката ще почне да бележи,едва ли!

      Изтриване
  3. Анонимен10/4/23 15:12

    Случайни голове .....
    Играе на ходом...
    За Бгрупа не става Йорданов..
    Тунчев трябва да си взима билета при издънка срещу Пирин

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен10/4/23 17:33

    ТУНЧЕВ СЛАБ МНОГО СЛАБ ТРЕНЬОР. С ТЕЗИ ФУТБОЛИСТИ "АРДА" ТРЯБВА ДА Е 4-5 МЯСТО. ПАДАМЕ ОТ "ПИРИН" И ДА СЕ МАХА. МАЙ И Р. ЦОНЕВ ВСЯВА СМУТ В ОТБОРА

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.