24rodopi.com/Общество

Областният управител на Кърджали Даниел Делчев
Поздравявам ви с настъпването на един от най-светлите християнски празници – Възкресение Христово.
На Великден искам да пожелая повече вяра и светлина в душите ни. Нека бъдем по-добри, по-мъдри и състрадателни. Да изпълним сърцата си с мир и любов, с радост и човещина и този светъл празник бъде повод да извадим наяве доброто, което всеки носи в душата си! Пожелавам на всички здраве, спокойствие и сигурност!
Светли Великденски празници!

Кметът на община Кърджали д-р инж. Хасан Азис и Общински съвет – Кърджали
поздравяват всички християни от общината по случай Великденските празници като им пожелават здраве, щастие и благополучие!
Нека духовният мир и любовта Ви съпътстват през цялата година! Нека отворим сърцата си за добро, почтеност и състрадание, за да стане животът на обществото ни по-добър!
Честито Възкресение Христово!

Кметът на Община Джебел Неджми Али и Общинският съвет
поздравяват всички християни в общината. По повод Великденски празници, приемете сърдечни пожелания за благодат и топлина в домовете, радост, вяра и надежда в сърцата. Нека всичките си дни да посрещаме с топлина и уют, в разбирателство и добротворност! Да бъдем по-човеколюбиви, толерантни и мъдри, за да се изпълнят дните ни с благородство.

Кметът на община Ардино инж. Изет Шабан и Общинският съвет
поздравяват най-сърдечно всички християни в в общината по случай най-светлия християнски празник Възкресение Христово. Празниците винаги напомнят, че по-често трябва да се връщаме към изконните добродетели – милосърдие, състрадателност и човеколюбие.
Нека този празник да бъде изпълнен със щастие, топлина и надежда!

Кметът на Община Кирково Шинаси Сюлейман и Общинският съвет
поздравяват по случай големия християнски празник Възкресение Христово всички християни в общината като им пожелават много здраве, семейно щастие и борбеност.

Кметът на Община Крумовград Себихан Мехмед и Общинският съвет
поздравяват по случай големия християнски празник Възкресение Христово всички християни в община Крумовград като им пожелават много здраве, късмет и семейно щастие.

Кметът на Община Момчилград Илкнур Кязим и Общинският съвет
поздравяват с Възкресение Христово всички християни от община Момчилград, техните семейства и гости с пожелание за здраве и благоденствие.

Кметът на Община Черноочене Айдън Осман и Общинският съвет 
поздравяват всички християни в общината с празника Възкресение Христово като им пожелават много здраве и семейно благополучие.

Цвета Караянчева и областното ръководство на ГЕРБ поздравяват всички християни с настъпващите Великденски празници. Нека тайнството на Възкресението ни дари с искрена вяра и благочестие.
Нека делата на най-праведния сред човеците бъдат онази пътеводна светлина, която озарява дните ни и изпълва със смисъл живота ни. Нека сме отговорни и за думите, и за деянията си. Бъдете здрави и се обичайте, защото Бог е любов!
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!

Ръководството на „Дънди Прешъс Металс“ в България поздравява своите служители, подизпълнители, партньори и приятели по случай най-големия християнски празник Възкресение Христово!
Бъдете здрави и пълни с надежда. Нека вярата в доброто бъде винаги с Вас, носейки хармония и разбирателство в семействата Ви и светлина и обич в сърцата! Честит Великден!

Проф. д-р инж. Илия Гърков: Нека отворим сърцата си и бъдем по-смирени и по-добри! Уважаеми колеги, Скъпи приятели,
От името на ръководството на „Дънди Прешъс Металс“ в България и лично от мое име, имам удоволствието да Ви поздравя по случай един от най-светлите християнски празници – Възкресение Христово! Нека пламъкът на запалените великденски свещички носи мир, топлина и благополучие на Вас и Вашите семейства и ярко да огрява пътя Ви, изпълвайки го с радост и любов. На празника нека отворим сърцата си и бъдем по-смирени и по-добри! Посрещнете Възкресение Христово с надежда и вяра в бъдещето.
Бъдете здрави и много успешни в личен и професионален план! Светъл Великден!
Проф. д-р инж. Илия Гърков, Старши вицепрезидент „Оперативни дейности в Европа“
Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.