24rodopi.com/Политика

Изненадващо бившият областен председател на ДПС Бахри Юмер се появи на ифтар и дори предаде на присъстващите активисти на Движението „много поздрави от уважаеми д-р Ахмед Доган“.

Припомняме, че Бахри Юмер беше няколко мандата партиен ръководител и кмет на община Джебел, но при създаването на ДОСТ стана „дясна ръка“ на Лютви Местан.

По повод нощта Кадир почетният председател на ДПС д-р Ахмед Доган даде вечеря ифтар в Крумовград, на която присъстваха около 600 души.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

13 comments so far,Add yours

  1. Анонимен19/4/23 10:23

    Ако за Байрама има кампания за прошка на предателите, върнете Лютви Местан в ДПС. Той поне е грамотен.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен19/4/23 10:34

    "Разочарован съм, гневен съм от онова, което направиха с Лютви Местан. Не може така да се забиват ножове в гърба, не може да си седиш в Сарая и да режеш глави. ДПС брутално нарушава правата и свободите, каузата е мъртва. Аз съм свободен да работя за тази кауза, но не и в тази партия. Не за едното "браво" съм печелил избори толкова пъти, а заради клетвата пред избирателите ни. Напускам омерзен, вече съм свободен човек", отсече Бахри Юмер.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен19/4/23 18:40

      Бахри Юмер е един от създателите на ДПС и е един от тези, които избраха Доган за председател на партията.

      Изтриване
  3. Анонимен19/4/23 10:48

    Да не забравяме : Ако някой ден вдигна ръка срещу ДПС, нека тази ръка изсъхне. Нека онемея. Коя да е?

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен19/4/23 10:58

    Браво Бахри,тарикат дятка си

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен19/4/23 11:14

    Като кошмарен сън!
    И пак и пак и пак.
    Този съсипа целия Джебелски регион. Района затихва и гасне невъзвратимо. И сега отново е тук. Какво всъщност е ДПС? И защо гласуваме за тях?

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен19/4/23 11:37

    Мислех че само на кръговото се само предлагат, то Бахри е било от този континент.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен19/4/23 11:53

    Глупав аптал!!!!!!!!!!@

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен19/4/23 12:26

    Кой всъщност е Бахри Юмер?
    Едва ли ще го разберем,колкото и да ни се иска!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен19/4/23 17:54

    Бях на една джебелска сватба. Празненството тръгна, сервираха чорби, по едно време се появи и Бахрито, огледа се огледа се па седна на нашата маса където имаше места.
    След кратък селям, каза че е огладнял, нормално е.
    Придърпа супата и започна дроби хляб, толкова надроби, че супата стана полу-твърда, и като почна да яде, човека яде от сърце ти казвам.
    И трошичка не остави...
    Малката....

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен19/4/23 18:30

      Малката, явно Бахрито не ти е обърнал внимание, затова се пениш 😉🤣

      Изтриване
  10. Анонимен19/4/23 19:20

    sladko nesto e hazir kokala/ nikoy ne iska da go ostavya

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен20/4/23 01:30

    Простете ми приятели тези дни нямам време да коментирам понеже съм уморен от много работа ,но хайде да почваме …. Д-р Ахмед Доган бащата на българските турци винаги мисли за нас ! Благодарение и на проф. д-р Мустафа Карадайъ както и д-р проф. инж Хасан Азис само ДПС и само напред !

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.