24rodopi.com/Общество

Следствен експеримент се провежда в централната част на Кърджали, предаде репортер на 24rodopi.com. Гъмжи от полицаи в района на Новия мост, в близост до парк „Арпезос-Север“.

Той е свързан с разследването на случая с наръгания 22-годишен мъж в нощен бар, само на около 150 метра от мястото.

Припомняме, че 17-годишен бе задържан в нощта на 16 април. Ученикът е обвинен в опит за убийство. Той е наръгал с нож няколко пъти потърпевшия. Предполага се, че именно от там тийнейджърът е минал след кървавия екшън в заведението. Възможно е и оръжието да е изхвърлено в района.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

22 comments so far,Add yours

  1. Анонимен25/4/23 16:14

    Момчето не е виновен той се е защитил,да ти скочат четирима и кво да направи,оня боклук го ръгат всяка година и защо ?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен26/4/23 00:30

      От ден на ден добавяте по един човек… в началото 1 само, сега 4 били

      Изтриване
  2. Анонимен25/4/23 18:03

    Оръжието е изхвърлено в чапловата колония в тинята, кой ще отиде да го намери?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен26/4/23 09:10

      Взимам детектора и идвам както и акваланг и гумени ботуши (От Хорейшо)

      Изтриване
  3. Анонимен25/4/23 18:26

    Вместо да си хванат момичета за ръка те се занимават с глупости.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен25/4/23 23:09

    Кажете защо не търсите и съучасниците му??
    Двамата Окановци са му помогнали да избяга след като са счупил стъклото на вратата на аварийня изход..
    Може би защото бащата на единия е известен кърджалийски бизнесмен, а другия - Топчу е в младежкото дпс, и ги прикривате..
    Свършете си работата докрай приберете и съучастниците на психопата.
    Денис не трябва да се измъква, правят опити за това, а всички ние знаем, че от години обикаля с нож и заплашва малките деца, прибра им парите.
    Без нож е никой, само дрогиран психопат може да нахълтва в тоалетната и да наръгва човек,и то толкова пъти. А всички знаем, че прекалява с наркотици, компанията му също се друса редовно, начело с Алтан и Ашкън..
    Тук и дума не може да става за самозащита, влиза и започва да ръга с ножа, това е опит да убийство, по чудо деянието му не се е превърнало в УБИЙСТВО!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен26/4/23 11:23

      Maiche ti si vzel neshto v povechko

      Изтриване
    2. Анонимен26/4/23 13:37

      Олеле, опитай се веднъж може да станеш сценарист, с тази фантазия . Нека се правят редовни тестове за наркотици и всичко да е ясно за всеки в града.

      Изтриване
    3. Анонимен26/4/23 18:45

      Аз тека виждам само един психопат и това си ти !!!!

      Изтриване
  5. Анонимен25/4/23 23:42

    Защо търсете ножа то всичко е ясно

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен26/4/23 10:34

    Noza go e izhvirlil Habib

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен26/4/23 11:21

    Вашите фантазии край нямат.Доказано е че момчето изобщо не е употребявал забранени вещества.Ако вас ви нападнат дрогирани мъже ,които може да ви убият ще стоите мирно докато ви пребиват или ще се опитате по всякъв начин да се спасите?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен26/4/23 11:52

      ЗНАЧИ ДА ЗАЧУКАШ НЯКОЙ ПАК И ПАК И ПАК И ПАК И ПАК И ПАК И ПАК Е НАЧИН НА СПАСЕНИЕ !!!?? В КАКВО ОБЩЕСТВО ЖИВЕЕМ !!!??

      Изтриване
  8. Анонимен26/4/23 12:46

    Дори факта, че е отишъл на дискотека с нож, е ясно за какво става на въпрос. КАУША!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен26/4/23 17:37

      Ножове, наркотици, пълна лудница.

      Изтриване
  9. Анонимен26/4/23 13:28

    V obshtestvo na narkumani,koito spored teb mogat da si praviat kakvoto iskat a drugite hora da stradat

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен26/4/23 21:27

    Vasko pederasa mishka dolna nasirash li nasirash li

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен28/4/23 18:14

    След още 3-4 дена ще започнете да разказват, че 20 души са го били, и той жалния нямало какво да направи ;)
    Гледах записите от камерите, там ясно се вижда, че малкия наркоман тръгва от сепарето, и през цялото време се оглежда за камерите, влиза в тоалетната за 5-6 секунди, след което излиза и тръгва да бяга.
    За това време няма кой са го бие, та и да залостват врати и т.н. Просото е влезнал нанесъл е 7 удара с ножа, от които 5 в корема на нико не очакващея Галин!!
    Всички знаем какво е физическото състояние на Денисчо, както и на другите момчета,, и бойните им умения, та всеки един от тях може да го пречука с лекота, не е нужно да са 5 човека.. Освен това момчето което е пряк свидетел, и реално е спасил Галин от убийство, по време на разпита сам е поискал да бъде тестван за наркотици - ФАКТ!!
    Така отпадат всякви съмнение за "наркомани". По друг начин стои въпроса

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен28/4/23 18:30

    След две три дни биячите ще са вече 20 :)
    Гледах записите от камерите, на тях ясно се вижда, че наркоманчето тръгва от сепарето, оглеждайки се за камерите, и правейки опит да се скрие от тях. Влиза в тоалетната за 5 -6 сек.и излиза бягайки с ножа в ръка.
    Това ясно показва, че е влезнал и е нанесъл набързо 7 удара с ножа на нищо не очакващия Галин. Защото ударите са 7 -2 в ръцете и 5 в корема. За това време няма как да са го били, а пък други да натискали вратата и т.н. Това са все глупости изричани от роднините и защитата на УБИЕЦА, с цел за се пробват да го спасят.
    Освен това всички знаем какво е физическото състояние на Денис и на другите момчета, както и бойните им умения. Всеки един от тях може да го смачка за секунди, няма нужда да са 4-5 и така нататък.
    Най големия му късмет е , че другото момче вижда какво става и се намесва, така хем спасява Галин от смърт, хем наркоманчето от доживотна присъда.
    Друго важно нещо е, че момчето което е пряк свидетел сам иска да му се направи тест за наркотици преди разпита, за разлика от него Денис не иска, а и не му е направена такава. Явно с цел, за да не му се усложнява допълнително положението му . А е трябвало, защото според всички очевидци е бил доста надрусан!!
    Тук също теорията на роднините издиша!!
    Дано магистратите бъдат безпристрастни и да бъде осъден!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен29/4/23 08:41

      Ето с тези тестове за наркотици се разбира че лъжеш.Всички които бяхме там знаем истината или ти се опитваш себе си да убедиш (една лъжа да превърне в истина)Питам вуйчото на Галин той сигурно най -добре знае кое е вярно и кое не?

      Изтриване
    2. Анонимен29/4/23 09:02

      Наркоманчето в случая е Галин дори на бабите в града им е ясно като бял ден.По- добре да ме съдят за един наркоман (Галин)по -малко отколкото за продажба на наркотици на деца.

      Изтриване
  13. Анонимен29/4/23 08:27

    Явно и ти си един от много компетентните по този случай. Защо не станете всички детективи,полицай и т.н.?Аз да ти кажа защо не можете в тази сфера,защото там се изисква истината ,иска се кураж да си кажеш истината.А на вас ви липсва и смелост и кураж.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.