24rodopi.com/Спорт

Трима ключови играчи на „Арда“ ще напуснат кърджалийския клуб в края на сезон 2022/2023. В най-лошия случай „Сините от Кърджали“ ще останат 9-ти в крайното класиране, а най-добрата комбинация е да бъдат 7-ми и да играят бараж за евротурнирите с 4-тия, но и да го спечелят.
При всички случаи лято`2023 ще бъде за ръководството на клуба „време на добри трансфери“, защото от Кърджали се очертава да си тръгнат капитанът Милен Желев и талантливите Иван Коконов и Деян Лозев.
Сериозни промени се задават в „Арда“ след края на сезона, в Кърджали ще се лишат от трима от най-опитните си играчи, пише „Труд“.
Договорът на Милен Желев изтича през лятото и двете страни са се разбрали да не бъде подновяван. 30-годишният дефанзивен футболист е част от клуба от 2020 година насам. Дотук той има 88 мача за „сините“ във всички турнири, вкара на 4 пъти и даде още толкова асистенции. Желев взе участие при историческото първо участие на „Арда“ в Европа под ръководството на Николай Киров срещу израелския „Апоел“ (Беер Шева).
В родния елит Желев има над 180 двубоя. През годините бе част от „Славия“, „Академик“ (Сф), „Видима Раковски“, „Загорец“, „Ботев“ (Гълъбово), „Локомотив“ (ГО) и „Берое“.
С него от Кърджали си тръгва и другият капитан Иван Коконов, допълва изданието. Крилото е със 135 мача за „Арда“, което го прави №1 по този показател. Преди година той бе пред трансфер в „Локомотив“ (София), но в крайна сметка остана в клуба.
Третият сигурен напускащ това лято е Деян Лозев. Срещу „Хебър“ бившият играч на „Левски“ остана резерва и не бе използван от Тунчев, въпреки че в предходните 3 двубоя бе твърд титуляр. Лозев има 2 престоя в „Арда“ и над 100 срещи за тима. Не е изключено през лятото да има и други промени в клуба.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен25/4/23 10:48

    Луди ли сте?
    Желев е един от най стабилните в отбора...
    Играе на всеки пост който е поставен...
    Рамо май е редно Ивайло Петков да си тръгне,той мъти водата в отбора,,и явно не му дадоха комисион и за това са в списъка за напускащи..

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен25/4/23 12:39

      Първи трябва да си тръгне Ив.Петков заедно с неговите протежета.А Тунчев кога?

      Изтриване
    2. Анонимен25/4/23 12:59

      Важно е да останат Милен Стоев,Джунеит Али,Илия Юруков.

      Изтриване
    3. Анонимен25/4/23 14:48

      Спокойно започва надграждане с качествени футболисти от Конго, Танзания, Руанда, Замбия ето вижте Спартак Варна, Ботев Пловдив че ние няма да останем по назад

      Изтриване
    4. Анонимен25/4/23 15:43

      и от Замунда

      Изтриване
  2. Анонимен25/4/23 12:25

    Първи трябва да напусне Ивайло Петков

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен25/4/23 12:28

    А Милен Стоев и Дж.Али какво чакат?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен25/4/23 15:39

      Пич успокой се омръзна ми да ти чета невротичните коментари, Стоев,Али , Юруков баба ти пии хапчета, оспами статиите ,те всички 20 момчета са там и има защо , рибата се вмирисва от главата определени хора работят срещу отбора

      Изтриване
  4. Анонимен25/4/23 12:36

    Преди тях трябва да си тръгне Ив.Петков,а заедно с него и Тунчев,а Милен Стоев,Джунеит Али,Ласана Ндиае и Ел Мами Тета докога ще ги търпят.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен25/4/23 12:58

    Дано да оставят поне Милен Стоев и Джунеит Али,че без тях сме за никъде.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен25/4/23 14:41

    На хоризонта.. Б група

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен25/4/23 19:40

    ИСКАМ ДА ПОПИТАМ РЕДАКЦИЯТА. :ТОЗИ КЛИП С"ЛЕВСКИ" ЛИ БЕШЕ НАЙ-ПОДХОДЯЩИЯ???

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.