24rodopi.com/Спорт

Средняците „Локомотив“ и „Арда“ завършиха наравно 1:1 на стадиона в столичния квартал „Надежда“ в мач от последния кръг в редовния сезон на елитната ни футболна група.

„Сините от Кърджали“ бяха по-добри на терена, но къде заради груби грешки, къде заради съдийски отсъждания, отборът спечели само една точка и остава далеч от мечтаната 7-ма позиция в класирането.

Абубакар Тунгара откри за кърджалийския тим в 26-ата минута, а домакините изравниха в 68-ата минута с гол на Карлуш Франса. Преслав Боруков прати топката в мрежата на „железничарите“ минута по-късно, но след намеса на ВАР попадението му бе отменено заради засада на Крачунов от "Арда".

„Арда“ заема 8-мото място с актив от 42 точки, 4 по-малко има столичния „Локомотив“. На 7-мата позиция е „Славия“ с 46 точки, но и с мач по-малко.

„Сините от Кърджали“ ще играят плейофи за 7-10 места и теоретично имат шансове за 7-мото, което дава право на бараж с 4-тия за участие в евротурнирите, но факт е и сериозното точково изоставане.

Мач между 4-тия и 7-мия след плейофите ще определи българския участник в Лига на конференциите

"Арда": Анатоли Господинов, Джунейт Али, Пламен Крачунов, Илия Юруков, Деян Лозев (78-Александър Георгиев), Радослав Цонев, Иван Коконов, Ел Мами Тетах, Абубакар Тунгара (90-Жуниор Палмареш), Станислав Иванов (90-Георги Атанасов), Ласана Н'Диайе (69-Преслав Боруков)


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

15 comments so far,Add yours

  1. Анонимен6/5/23 20:09

    Както и да играе Арда, срещу ВАР не може спечели.ВАР трябва да назначат по-добри компютърджии, а не като тия, на които им трябваха цели 8 минути за да манипулират линиите и стоп кадрите в полза на Локомотив.Аз не съм професионалист и бих се справил с тая задача за 2-3 минути.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен6/5/23 20:33

    За съжаление "ВАР" съдиите имат указание от ПЕРУКАТА как да завършват мачовете. Една от причините да НЯМА НАЦИОНАЛЕН ОТБОР. ВСИЧКО Е КОРУПЦИЯ. И ДЪРЖАВАТА Е В ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ. ЖАЛКА "БГ"

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен6/5/23 20:33

    Тунчев отивай си вече,за 11 поредни мача Арда има само 2 измъчени победи срещу Спартак и Хебър.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен6/5/23 21:19

      След Тунчев кой треньор си избираш, Гуардиола или Клоп?

      Изтриване
  4. Анонимен6/5/23 20:36

    И отново Ил.Юруков и Д.Лозев гледаха от близо как Франца изравни резултата.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен6/5/23 21:01

    Християна Гутева разбира от Вар ,колкото свинче от звънче.
    Поредна открадната победа на Арда .

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен6/5/23 21:06

    Докато няма промени в БФС ще продължава все така Лансират се столичните отбори и Лудогорец.Кой е Арда или Ботев Враца.Лоби се гради в по-големите отбори.Затова е тяхното подпиране от съдиите.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен6/5/23 21:09

    Трудно ми е да намеря съдия който не ни е порязал .

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен6/5/23 21:12

    Арда не можа да надиграва Локото.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен6/5/23 21:13

    Ел Мами Тетах остана длъжник в този мач с многото си пропуски.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен6/5/23 21:18

    А пък Джунейт какво прави при центрирането?

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен6/5/23 21:39

    Същия гол ни отмениха като гости на Славия или ЦСКА 48.Пак софийски отбори

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен7/5/23 08:54

    Когато се появи някой като Домусчиев Арда ще има добър отбор и добър треньор.Кърджали не е нито София,нито Пловдив или Варна,така че въпреки Тунчев класирането е прилично за отбор от малък провинциален град какъвто е Арда.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен7/5/23 11:41

    Основния виновник за загубените точки е Тунчев,защо след гола върна отбора и Арда не игра нищо до изравняването,само глуха защита,а след това и ВАР ни прорязани.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен7/5/23 11:57

    Очертава се Локо Пв да е в нашата група.По-добре защото със Славия не ни върви играта.
    Все още има шанс за 7място.Това са още 6 мача.Трябва да се вземат мачовете у дома.Локо Пв и Ботев ще се самоунищожат.
    Остава ни само Локо Сф.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.