24rodopi.com/Спорт
Голове, но без шоу, и загуба на ценни точки – това е най-точното определение за срещата между „Арда“ и „Черно море“ от 29-тия кръг на Първа лига, която се игра на стадиона в кърджалийския парк „Простор“.
Мишаел откри за гостите от Варна в 35-ата минута, но в началото на втората част нападението на „Арда“ разказа играта на „моряците“. Ел Мами Тетах се разписа два пъти – в 51-вата и 56-тата минути.
После "тройният кошмар" за варненин - Тетах, Н'Диайе и Тунгара, се озова на резервната скамейка и това сякаш облекчи гостите и те се втурнаха да търсят поне точка или три такива.
Сако от домакините бе изгонен за груба игра в 82-ата минута, която постъпка отвори пробойни в „синята отбрана“. Гостите изравниха в продълженията на мача чрез Машадо, а имаха и още възможности за гол.
Вече е ясно, че „Арда“ ще завърши на 8-мо място редовния сезон, а в плейофите ще търси път към 7-мата позиция, която дава право на бараж за евротурнирите, но тя се отдалечи вече на 5 точки от „Сините от Кърджали“.

„Арда“: Анатоли Господинов, Джунейт Али, Омар Сако, Пламен Крачунов, Радослав Цонев, Иван Коконов, Станислав Иванов (84 - Керимджан Игнатов),

Деян Лозев, Ел Мами Тетах (68 - Светослав Ковачев), Абубакар Тунгара (75 - Илия Юруков), Ласана Н'Диайе (75 - Преслав Боруков)


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен3/5/23 20:46

    Арда игра добре и ако играе по този начин има голям шанс за седмото място.Грубият фал на Сако в края на мача беше абсолютна издънка.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен3/5/23 20:57

    Пак старата слабост гол в края на мача Не го разбраха нито Тунчев нито футболистите.Сако продължава с грешките.Докога
    Все трябва някой да се издъни.Ако не е Сако ще е Юруков,Желев или друг.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен3/5/23 21:01

    След втория гол на ЕЛ МАМИ СЪДИЯТА ОБЪРНА МАЧА.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен3/5/23 21:05

    Този съдия Тренчев ,касъ баджак ,си свърши работата.Защо не показаха ситуацията с червения картон на Сако.Телевизията заспа.Всичко спорно в полза на Черно Море.Казвам го от позицията на футболен съдия

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен3/5/23 21:29

    Този път добре играхме но беговете са ни ниски.При центриране към нашата врата от 4 остават 2 Сако и Крачунов
    Лозев и Дж.Али само гледат .

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен4/5/23 07:31

      Лозев и Джунеит Али са много слаби,не стават,особено Д.Лозев-всичко опасно дойде от неговата зона.А Боруков отново доказа е на ниво В група.

      Изтриване
  6. Анонимен3/5/23 21:38

    За кой ли път губим точки накрая.С Пирин,Лудогорец Ч.море.Още ще има защото футболистите ни се гипсират.
    Треньора спи и не работи върху психиката им.Колко пъти вече.Ние феновете свикнахме
    вече
    ава да свикнат

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен3/5/23 21:49

    Осмото място е съвсем прилично за отбор от малък провинциален град,какъвто е Арда макар,че можеше и да сме по-добре

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.