24rodopi.com/Общество

Задържаният за даване на подкуп на служител на МВР излиза от ареста. Мярката за неотклонение „задържане под стража“ бе изменена в по-леката - „подписка“.

Определението на Окръжния съд в Кърджали бе потвърдено и от апелативните магистрати в Пловдив след като бе обжалвано от държавното обвинение.

По време на самото заседание стана ясно, че обвиняемият е на лечение в специализирано заведение към затвора.

В съдебната зала се случи и куриоз. Апелативен прокурор обяви, че счита „актът на първа инстанция за абсолютно правилен“, правейки по този начин работата на адвокатите на задържания още по-лесна.

„Според обвинението, повдигнато по отношение на С. - той е дал неустановена сума на неустановено длъжностно лице. Т.е. предлага се на съда да търси наличието на обосновано предположение за това, че е дадена неустановена сума на неустановено длъжностно лице. Това е пълен правен абсурд, който няма как да бъде толериран по делото и правилно е подходил окръжният съд в производството по чл. 65 НПК“, посочи в заседанието апелативен прокурор.

Припомняме, че С.С. бе задържан през март при съвместна акция на служители от дирекция „Вътрешна сигурност“ и ОДМВР-Кърджали на територията на РУ-Момчилград.

За срок до 24 часа бяха задържани двама души, единият от които е служител в участъка в Джебел.

Според обвинението, мъжът опитал да подкупи работещ в Паспортна служба.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен5/5/23 12:02

    И НАЙ-НАКРАЯ НИЩО НЯМА ДА ИЗЛЕЗЕ ОТ ЦЯЛАТА ТАЯ ПОКАЗНОСТ!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен5/5/23 20:54

    Anonimen fake.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен5/5/23 22:03

    Когато плащаш на всички, проблеми не може да има!
    ПАК ВИ КАЗВАМ,НЕКА ДЪРЖАВАТА ДА ПРОДАВА БЪЛГАРСКОТО ГРАЖДАНСТВО И ПАРИТЕ ДА ОТИВАТ В ХАЗНАТА. А НЕ ПРИ РАЗНИ ГЛИГАНИ,СИНАНИ,КУРКИТА,БУРКИТА. ИМА ОГРОМЕН НАПЛИВ ЗА ГРАЖДАНСТВО ,НЕКА ДЪРЖАВАТА ДА ВЗЕМЕ ТЕЗИ ПАРИ. БЪДЕТЕ УМНИ. Сега какво става? Бандитите печелят. Защо?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен6/5/23 14:54

      Имат акъл хората и печелят, нека да печелят. Закона им позволява, а тебе злобата и зависта ще те изяде. Без мозъчен екзепляр.

      Изтриване
  4. Анонимен6/5/23 08:47

    Golyamo plympaliya za 20 leva A rusvetciite ot TELK Kircali koito grabtat kato za svetovno

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен6/5/23 19:33

    Копчето на УПРАВЛЕНИЕ е в Сараите. Не се учудвайте.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен9/5/23 12:30

    Защо никой не казва за турския консул в с.Добромирци,мах.Шабанлар?.Колко невинни хорица изгоряха с фалшиви стажове представени в НОИ от този Салибрям?.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.