24rodopi.com/Темата+

Пияните мъже, които нападнаха полицаи снощи в Джебел, са искали да освободят 3-ма техни приятели, закопчани малко преди това.

Това става ясно от разказ пред 24rodopi.com на очевидец на снощния екшън.

Както първи 24rodopi.com писа, пияни мъже са нападнали към 22 часа в Джебел полицейски патрул. Служителите на реда се принудили да стрелят във въздуха и да повикат подкрепление. Ситуацията е овладяна със задържането на 5-6 души.

„Полицаите бяха сложили белезници на трима души, за които други очевидци казваха, че са пияни и дрогирани. Те са били свалени от автомобил. Тогава дойде една групичка и бе направен опит за освобождаването на тримата закопчани“, разказва очевидецът. Той потвърди информацията, че било използвано оръжие за овладяване на ситуацията.

По-късно единият от задържаните е тестван за наркотици и е установено, че е използвал метамфетамини.

Темата+: 7 задържани за хулиганство в Джебел – скандали, побои, изстрели и дрогиран водач! - четете тук

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен22/5/23 01:02

    Имена няма ли?
    Белгийци
    Холандци
    Измирлии
    Бурсалии
    Ашаадерелии
    Много насрани задници се правят на лордове и крале!
    Недейте да ги криете. Преди като имаха проблеми звъняха на стария кмет на Джебел и той звънеше където трябва и полицията ги пускаше! Временната и полицията се промениха май!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен22/5/23 09:10

    Как ли действат полицаите в САЩ при такъв случай. Не ми се мисли..

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен22/5/23 13:46

      Как ли!!..ще ше да има няколко черни чувала за моргата..и т.н.

      Изтриване
  3. Анонимен22/5/23 09:15

    ЧОБАНИНА СИ ОСТАВА ЧОБАНИН ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ!!!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.