24rodopi.com/Кърджали

С „Почетен плакет на Министерството на отбраната – 45 мм” е удостоена Елена Кондикова, един от създателите на Първия ученически гвардейски отряд към ЕГ „Христо Ботев” в Кърджали

Наградата й бе връчена от кмета на Кърджали Хасан Азис по време тържеството пред Паметника на освободителите по случай 6 май -  Деня на храбростта и Празник на Българската армия.

Предметната награда се дава на Елена Кондикова за принос към отбраната на страната, активна обществено значима и военно-родолюбива дейност.

Ритуалът по връчването на наградата развълнува всички присъстващи, а най-развълнувани бяха самата Елена Кондикова, съпругът и Димитър Кондиков и разбира се момичетата и момчетата от първия ученически гвардейски отряд – една от емблемите на Кърджали.

Просълзена от признанието Елена Кондикова каза: „Огромно благодаря на всички кърджалийци за помощта през годините. Посвещавам тази награда на гвардейците, които с много труд и лишения се превърнаха в емблема на Кърджали, у нас и по света!”.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Анонимен7/5/23 09:58

    Достойно! Браво! Има хора, които се захващат с нещо полезно от нулата и градят, градят, цял един живот съзиждат. Поклон. Кърджали трябва да се гордее с Вас!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен8/5/23 01:34

    Браво на тези хора! Достойни са за уважение! Жалкото е, че откакто се пенсионираха вече никой не работи с тези деца.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.