24rodopi.com/Общество

Шофира без книжка, блъска на пътя жена и я убива, след това бяга…

Условна присъда получи 22-годишен дюнерджия за причиняване на смърт по непредпазливост.

Инцидентът е станал през август 2021-ва година. Мъжът бил зад волана на лек автомобил „БМВ“, собственост на друго лице. Пред къща в село Пресека той блъска 89-годишна жена, след което напуска мястото. Възрастният човек умира.

Съдът в Кърджали наказа младият мъж с 2 години и четири месеца „лишаване от свобода“. Изтърпяването на присъдата обаче бе отложено с 4-годишен изпитателен срок.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен22/5/23 08:47

    Съдия ! Българско правосъдие ! Абсурдистан ! Ако беше бабата, лелята, майката на съдията, друго щеше да се отсъди .

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен22/5/23 10:10

    Абсолютна пародия! Да отнемеш човешки живот и да те осъдят на едни нищожни две години, че и после ги отлагат с 4 години изпитателен срок. Да не говорим, че е шофирал и без книжка! Това никъде го няма освен при нас...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен22/5/23 13:16

      В България се случва много често ! Българско правосъдие ! Гноясала независима власт.

      Изтриване
  3. Анонимен22/5/23 12:25

    Много правилно случили се това на майката на съдията сигорно ще му даде доживотна.България няма да се оправи на батак върви повече.Тук при нас във Холандия даже и да я блъснеш само до 2-3 години лишаване от свобода камули да умре не му мисля.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен22/5/23 18:40

    Клекнал си, но си прав. Вярно е, при вас в Холандия няма наркотици, няма джендъри, всичко цъфти. Стана ли поне и ти холандец, или още сънуваш комшията на село

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен23/5/23 16:52

      Какво общо има с Холандия тази новина амджък

      Изтриване
  5. Анонимен22/5/23 18:41

    Странни правосъдни решения!!! В още по странна държава.Добре .че не изкарали покойната виновна -тя да се е.хвърлила под колата...Но ,помнете рано или късно оня от горе раздава истинското правосъдие .Всеки си плаща за зулумите ..

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен23/5/23 08:23

    Уважаеми драскачи,не коментирайте нещо, в което не сте сигурни.Не са така нещата както ги пишете.Водача не е избягал.Пострадалата почива след два месеца.Причината не е удара с колата, а многобройните заболявания които ги е имала.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.