24rodopi.com/Общество

Наричат го Бил Гейтс. Заради интелекта и визуалната прилика с милиардера на младини. Той е от Родопите, живее в Германия, но е дал толкова пари за „жрици на любовта“, колкото старият Бил не е похарчил за бургери и тоалетна хартия в студентските си години.

Нашето момче е експерт по плътските ласки и оценител на дамската красота.

Само от седмица е в региона, а гастрольорки вече свалят обявите си за платена любов, изтерзани от похожденията.

Дори новата звезда край Арда, която клиенти определят като двойничка на Анджелина Джоли. Красавицата се отдава за 80 лева…

„Потърсих й отново обявата, но я е махнала. Иначе с жрици с визия на кинозвезди е пълно в Германия. Там колко пъти съм засичал двойнички на Салма Хайек…“, споделя Бил от Родопите.

Родните дами в най-древния занаят обаче предлагат тарифи, които са по-високи от техни колежки в публични домове в Бавария. От 120 до 200 лева взема на час проститутка в Родопите, докато румънска гастрольорка в Германия предлага ласки срещу 50 евро, допълва Бил.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен7/5/23 17:13

    Явно там разчитат на оборот а тук на бройка

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен8/5/23 11:41

    Турбокюлия самохвалко.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен8/5/23 22:11

    Ужас.колко обича милионерски километраж

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.