24rodopi.com/Регион
Започна Фарм Фест "Момчилград". Празникът на животновъдството се провежда в подножието на лесопарк "Момчил юнак", до комплекс "Конак", днес и утре. Проявата се организира от Община Момчилград и сдружението на "Обединени български животновъди" с подкрепата на Министерство на земеделието.
Животновъди от района представят местните породи животни, които отглеждат. Гостите на фестивала могат да научат от фермерите особеностите при отглеждането на автохонни породи и как са оцелели столетия в района. В зоната за представянето на продукция са много производители от Източните Родопи. На специално обособени щандове посетителите могат да видят как се приготвят различни продукти от мляко и месо, както и да дегустират продукцията. Желаещите ще могат да си закупят предлаганите продукти.
Организаторите са се погрижили и за доброто настроение на участниците с богата музикална програма. Предвиден е също и турнир по народни борби, победителят в които ще си тръгне с родопски коч. В днешната програма участва популярната народна певица Нина Иванова, оркестър "Рожен" и самодейци от региона. За посетителите е предвиден курбан за здраве и берекет. Очаквайте подробности
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.