24rodopi.com/Политика

За да станеш министър, трябва ли да си безработен!?

Този пост във Фейсук на Елван Атила набира скорост по отношение на коментарите на симпатизанти на ДПС, а и други етнически турци.

Елван и съпругът й Юджел Атила са от емблематичните активисти на ДПС в южна България от зората на демокрацията. Юджел Атила е бил народен представител и зам.-министър от ДПС.

Изречението със силата на словесно кроше на Елван Атила е във връзка с изказването на евродепутата Илхан Кючюк в Джебел. На репортерски въпрос дали с него е разговаряно да стане министър на външните работи в кабинета на Мария Габриел, последва странен отговор: „Аз си имам моя работа, евродепутат съм. Имам ангажименти в АЛДЕ. Нито съм безработен, нито са водени такива разговори“.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен21/5/23 10:31

    Неуместен отговор, ако е казал! НО пример кохортата - в бюрото по труда е, след изгонване от банка за некадърност, кохортата, милиционерската олигархия /мафия/го назначава на държавната софра.Иначе му дай 5 кози да ги пасе в Дранговската гора, ще се прибере без тях, ще ги изгуби.Жалко за държавата ни, лош пример за подрастващите!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен22/5/23 11:06

      КЮЧЮКА ИЗКЪРТИ ТЪПОМЕРА.

      Изтриване
  2. Анонимен21/5/23 11:00

    Прав е Кючук безработните се нареждат на държавна или общинска ясла когато партията влезе в управлението. Какви гладни хиени се облизват нямате си и идея готови да минат през трупове само да са в далаверата. Кариеристи нагаждащи и всякаква измет.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен21/5/23 11:07

    Да, такива са интелигентните евродепутати от ДПС.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен21/5/23 11:15

    Не, достатъчно е само да си хрантутник.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен21/5/23 11:30

    Да му имам самочувствието на този евродепутат! Дано да не стане председател на ДПС!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен21/5/23 13:30

    Изказ на председателя на дпс след Коледа

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен21/5/23 15:54

    Кючюк човече !

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен21/5/23 22:33

    Пускай коментаритеее!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен21/5/23 23:32

    Този да се маха вече, стига му толкова, каквото направи направи, евро депутат ми бил, най-гениалното за което се сети до момента е да номинира Зеленски който требе хората наред за Нобелова награда за мир, яй сиктир, това ли го мисли вече цели 2 мандата, хванал кокъла и не ще да го пусне. Да се пенсионира преждевременно или да се запише в бюрото по друда, едното от двете и да отвори път на младите.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен22/5/23 07:52

    ТОВА МУ Е БАГАЖА НА ТОВА НЕДОРАЗУМЕНИЕ-ИЛХАН КЮЧЮК.КОЛКОТО Е КЮЧЮК ТОЛКОВА МУ Е И УМСТВЕНИЯ БАГАЖ

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен22/5/23 12:53

    Този казва истината. Не е безработен, Илхан Кючюк е на работа при Делян Славчев Пеевски.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.