24rodopi.com/Мнение

„Мислех, че след като веднъж го направиха ще спрат. Но се излъгах. „Арда“ отново направи жертвоприношение на стадиона. Наречено „курбан за здраве на футболистите“. Докараха овца ли, коч ли, постлаха с найлон и заклаха животното пред всички футболисти. После играчите трябваше да се мажат с кръвта…

Не знам кой им дава съвети, но подобни езически ритуали не подхождат дори на отбори в Африка. Нека да попитат африканците в отбора дали такива неща се правят по родните им места преди мач.

Като искате курбан, направете го на някаква поляна по родните баири и поканете играчите. Трябва ли подобни неща на стадиона?!

Едва ли някой от ръководството знае какво е „хекатомба“. Това е жертвоприношение на 100 бика. Оплискайте с кръв всички седалки, пък може тимът и шампион да стане.

Поне в две неща сме първи - по мрънкане срещу съдиите и по езически ритуали. Скоро ще надминем и маите!“.

Мнение на фен на „Арда“ след поредното изпълнение на стадиона в парк „Простор“.

„Изпълнителният директор Ахмед Моллахасан сподели пред всички играчи, че този курбан е преди всичко футболистите да са здрави и за успех в предстоящите срещи от плейофната фаза на първенството“, е официалното съобщение в сайта на клуба.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен15/5/23 17:16

    Просташка работа. Ами и тия ритнитопковци как си мажат крачетата, коленцата, глезенчетата. Д-р Джак Ливайн да яде на коча мъдур...

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен16/5/23 07:42

    То на следващия курбан ще ги карат да пият кръв.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен16/5/23 09:39

    Не ме учудва, не искаме да се променяме, поддържаме си феодалното статукво.
    Битието ни се определя по старому, продиктувано от партии, аднинистрации и ръководства практикуващи неписани феодални закони, правила и обичаи.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.