24rodopi.com/Спорт
Отговарящият за системата „Видео асистент рефер (ВАР)“ в мача „Арда“ – „Черно море“ Димитър Добромиров Димитров е напсувал президента на кърджалийския клуб Ахмед Моллахасан и финансовия благодетел Яшар Дурмушев. Това се случило след края на срещата от 29-тия кръг на елитното ни първенство.
Както вече 24rodopi.com писа, „Сините от Кърджали“ и „моряците“ завършиха 2:2.
От ръководството на клуба информират:
„Грозни сцени се разиграха минути след края на срещата между „Арда“ и „Черно море“. Слизайки от централната ложа президентът на „Арда“ Ахмед Моллахасан и финансовият благодетел Яшар Дурмушев се засичат със съдиите, които бяха дежурни на ВАР.
В съвсем нормален тон ръководителите на „Арда“ питат защо се е стигнало да преразглеждане на ситуацията през първото полувреме, когато ВАР реферът Ивайло Ненков прати главният съдия Станимир Тренчев да види ситуация за червен картон на Пламен Крачунов.
Вместо да получат отговор, шефовете на „Арда“ са напсувани от АВАР Димитър Добромиров Димитров.
Всичко това се е случило пред доста от зрителите, които са си тръгвали от официалната трибуна на „Арена Арда“. Това вбеси Дурмушев и Моллахасан, които поискаха обяснение от делегата на срещата Димитър Велинов. Той от своя страна се чудеше какво да отговори, след което се прибра в своята стая.
Също така от ПФК „Арда“ имаме въпрос, поради каква причина бе даден директен червен картон на Умар Сако, при положение, че ситуацията е доста безобидна и няма грубо влизане от страна на бранителя на „Арда“. Оказа се, че от телевизията, която излъчва мача, нямат повторение, понеже камерата, която трябва да заснеме този кадър не била работила“.
Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен3/5/23 23:23

    Така е станало щото рефера въобще не успя да хване те какво му говорят, и остана с впечатление за същото. И отговора и твоята също.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен3/5/23 23:42

    МНОГО ДОБРЕ НАПРАВИЛ ТЕ ЗАСЛУЖАВАТ! БРАВО АБОРИСМЕНТИ!!!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен4/5/23 06:23

    Защо да се учудваме от това което се е случило на стадиона в гр.Кърджали. Футболът в България се управлява от голямата перука и неговата кохорта. Виждаме на какво ниво е българският футбол. Ето тази година пак ще бъде републикански шампион отбора на Разград. Но вече толкова години националният отбор само сънува кога ще се класира на световно или европейско първенство. Факт е той загуби първите си мачове за класиране на евпропейското първенство и накрая пак ще бъде на опашката в групата.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен4/5/23 07:49

    Червен картон директен -смешна работа. Трябваше точка за моряците и си им е дадоха това е пак оредена работа.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен4/5/23 08:42

    Така се отговаря на хора, които нямат ниво, те са изпросили, неграмотници

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен4/5/23 15:40

    sadiite igraiat toto i si naglasiat ma4ovete ak si iskat

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен4/5/23 21:32

    Ако не ги е псувал на етническа основа се води просто хулиганство, иначе нещата стават грозни...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.