24rodopi.com/Образование

Добрите новини за най-старото училище в Източните Родопи – Езикова гимназия „Христо Ботев”, идват в навечерието на 24 май – празник, какъвто  другите народи по света нямат. Първите три места в категория „Есе“, първото място в категориите „Стихотворение“, „Живопис“, „Графика“ и „Приложно-декоративни творби“ , второто място в категориите „Графика“ и „Приложно-декоративни творби“, както и третото място в категории „Стихотворение“ и „Дигитална илюстрация“ бяха спечелени от учениците на Павлина Чавдарова, учител по История и цивилизации в Гимназията. От общо 8 категории учениците на Езиковата гимназия се нареждат в челната тройка в 6 от категориите с 11 призови места, а 10 ученици получават и специални награди.

Отговорността на младите ботевци и упоритият труд в подготовката им за Международния форум са още едно доказателство, че случаен успех няма! Повече от 40 ученици от 9. клас и ученици от профил "Български език и литература и История и цивилизации" в 11, 12 клас месеци наред се подготвят за участието си  в Международния културен форум, посветен на "Златния век" на българската история и култура.

 

      

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.