24rodopi.com/Регион
„Днес на площада в Джебел чух десетки пъти думата "заедно". Заедно започнахме, заедно изградихме, заедно откриваме...“, заяви областният управител Даниел Делчев в Деня на демокрацията, който джебелчани празнуват.
„Много смисъл има в тази дума и много изстрадана мъдрост! Точно заради такива думи има шанс да вървим напред и нагоре! Само трябва да се сещаме за тях и да ги ползваме - често и искрено! Една такава дума, като "заедно" и едно вълшебно място, като този площад в Джебел, ни обединяват и ни правят по-добри!
Вероятно всеки от Вас влага в тази дума различен смисъл. Аз влагам следното:
- аз празнувам с Вас Свещения Байрям, Вие празнувате с мен Великден;
- ние с Вас сме заедно и в делник, и в празник;
- ние с Вас сме заедно и в здраве, и в болест.
И за хубаво, и за лошо трябват близки хора, трябват приятели! Затова днес отново бяхме заедно - защото сме близки, защото сме приятели! Защото община Джебел и област Кърджали са пример за България и Европа за толерантност! И така ще бъде винаги!“, каза пред хилядите на площад „19 май“ областният управител на Кърджали.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен20/5/23 10:38

    Трябва да си чул барабер,не заедно!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен20/5/23 10:39

    Много, ама много искам да е така! АМА, вярвам на ДЕЛА, не на ДУМИ!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен20/5/23 11:23

    Den na telcharka, den na volovarci, den na patica, den na paprat, den na lebed, den na mishevsko, den na ustren, den na potochnica, den na vodenicharsko, den na valkovich 🦧🦧🦧🦧🦧

    ОтговорИзтриване
  4. zaferiyus20/5/23 11:48

    Г-н Областен.
    Ние повече от 600 години сме заедно.
    ПП са от 33 години, нещо куца в вашата математика.
    Плюс това тези дето употребяват тази дума е в друг смисъл.
    Те искат да кажат че те върхушката да били заедно с народа, което е лъжа.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен20/5/23 11:50

    🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен20/5/23 12:29

    Заедно да, Но нито ние Турците празнуваме Великден, нито Българите празнуват Байрам. Нека да не се оливаме хептен...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.