24rodopi.com/Политика

„Трябва да има правителство и то да е подкрепено от ДПС, като Движението да бъде част от мнозинството в парламента, за да има стабилност и сигурност“, заяви в Караманци председателят на партията Мустафа Карадайъ.

„Това, което е нужно на първо място в страната от днешна гледна точка, в тази политическа криза, след всички други кризи, е да преодолеем политическата. Това, което хората ни казаха и преди и след изборите е, че искат да има правителство, независимо дали са гласували или не за ДПС”, каза Карадайъ.

В Караманци отбелязват 10-томайските събития от 1984 година. Съборът се провежда ежегодно и води началото си от 1991 г. От тогава насам хората се събират в местността „Кабаач“, за да си спомнят съпротивата срещу "Възродителния процес" преди 35 години.

Съборът е посветен на жертвите и репресираните от района на Караманци. Заради протестите на 10 май 1984 година много хора от района са арестувани хора и осъдени.

ВИДЕО: Предстои среща Борисов-Карадайъ, председателят на ДПС припомни възродителните „1964“ и „1984“ - тук

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен7/5/23 12:42

    35г. какво направихте? Ааа вярно уредихте си личния живот всички депутати, кметове, съветници

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен7/5/23 12:58

    Нищо няма да стане,нищо няма да излезе! 240 слуги на големите крадци няма никога да се споразумеят! Аз гласувам за ДПС нямам поминък, нямам работеща болница в която да се лекувам. Семейният, личният ми лекар е кютюк, който си докарва доходи. Аз съм сам,без Бог,без родина,без справедливост, без бъдеще. А ДПС постоянно иска да гласувам за него. Добре ще гласувам,а какво ще се промени? Това живот ли е?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен7/5/23 13:58

    Защо никой не иска с вас да прави правителство!? Крадлива сган.... Крадливо племе сте ....
    Админа, ти си знаеш, за тебе са репликите на Стоичков .... мамата....

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен7/5/23 14:27

    za6to smo po praznici i izbori se se6tate za nas be karadai obe6tahte da napraite zaplatite 1500 lv pensiite 1000 lv a samo prazni prikaski kazvate zasramete se malko skoro 6te ve gonim ot praZNICITE KATO NI POSE6TAVATE SAMO KOGATO STE NA ZOR

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен7/5/23 17:04

    щото сме проклятие

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен7/5/23 20:56

    Името на Дон Кихот всъщност е Алонсо Кихано – губи разсъдъка си и решава да се нарича Дон Кихот.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен7/5/23 23:55

    Cerno more ,mnogo e dobre.Todor Kolev.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен8/5/23 11:22

    Uredihasa jivotasi palyacovsite povtareyki (Nezabravete ot kade sme doşli)

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен8/5/23 12:42

    И какво като направите правителство с ГЕРБ?.Какво ще спечели обикновения народ?.За 30 г. какво направихте за тези ,които Ви направиха милионери?.Създадохте по места партийни еничери,които тормозят и плашат хората за да гласуват за Вас .Сещате се за хората само за изборите.Не,няма да гласуваме за ДПС,не искаме робовладелци.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен8/5/23 13:51

    ДПС да каже истината ,защо никой не иска тяхната подкрепа.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен9/5/23 01:26

      Защото ние ДЕПЕСАРИТЕ сме истински ТУРЦИ разбрахте ли..

      Изтриване
  11. Анонимен8/5/23 21:07

    Ot sarceto na Rodopite.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.