24rodopi.com/Спорт
Откритието на „Арда бокс“ Алейна Мехмед бе на крачка от финал на Европейското първенство за младежи и девойки в Ереван.
Алейна Мехмед загуби полуфинала в категория до 81 килограма с единодушно съдийско решение и резултат 29:27 от унгарката Нора Комятхи.
Алейна си тръгва от първенството в Армения с бронзов медал.
Тя добре срещата и отбеляза с няколко силни атаки. Нейно най-силно оръжие в двубоя бе комбинацията от ляв прав и десен прав, но умело контрираше и с ляво кроше. Мехмед контролираше центъра на ринга и притискаше съперничката си към въжетата през по-голямата част от рунда, посочват от българската федерация по бокс. Унгарката получи забележка за непозволени удари с вътрешната част на ръкавицата, а през втория рунд дори и бе отнета и точка.
Втората част стартира по-убедително за унгарката, която започна да атакува по-смело и да се движи повече, и по-умело на ринга. Въпреки, че инициативата бе поета от Алейна и в тази част, съдиите присъдиха рунда на Комятхи.
В последните 3 минути Мехмед опита да обърне хода на мача, но унгарката се отбраняваше добре и контрираше с крошета при всяка възможност. Тя успя да запази преднината си, за да вземе рунда.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.