24rodopi.com/Общество

Децата ритат на поляната. Преди е била игрище. Имало е футболни врати, баскетболни кошове. Но това е било в онова омразно време на соца. Към момента остатъците са счупените, изгнили, ръждясали железа. Спомен, който 10-14-годишните на терена не познават. Те спортуват сега, когато тревата е до кръста и няма кой да я окоси.

Мъчно им е, но се борят. Всяка надвечер са на терена за техните си дербита. Кой е Меси, кой Роналдо, кой… Чували са за Марадона, но за ван Бастен не, смятат, че футболът е започнал и ще свърши със съвременните им любимци.

Ще научат всичко.

Но преди това, по дяволите, няма ли кой да окоси проклетата трева?!

Четете по-късно темата на 24rodopi.com:

Бетон е далаверата:Поляната от „прадядо“ струва 5 апартамента и…

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Анонимен21/5/23 08:37

    Абе окосете си го сами, вмето да седите по заведенията. Не чакайте всичко от държавата и общината. Хем за Fc ще има материал

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен22/5/23 12:02

      Щом сами ще си косим, ами и сами да си кърпим дупките по пътищата, бе, депесар малоумен! Защо тогава да ви плащаме данъци и такси, защо я има тази Община? Отговори бе, депесар кирлив!

      Изтриване
  2. Анонимен21/5/23 08:44

    нЕ ПОКАЗВАЙТЕ ТОВА МЯСТО СЛЕД НЯКОЛКО МЕСЕЦА МОЖЕ ДА ГО ПОСТРОЯТ

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен21/5/23 08:53

    Този град след 20 годишно управление, заприлича на джунгла.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен21/5/23 09:05

    Положението в Кърджали е пълно безобразие по отношение на малкото останали зелени площи в града, а и не само това. Разбити улици и тротоари, безброй глутници от скитащи бездомни кучета които всеки ден посягат на хората по улиците. Да не говорим за насекомите и боболечките по домовете. Съвсем скоро ще ни нападнат и кръвожадните комари. Кмете, кмете ако това ти е разбирането за уж " Кърджали- европейското лице на България ", много жалко. Да кажем, че Кмета на града е много ангажиран и няма време да види това обсурдно безобразие, то тогава къде са избраните 41 Общински съветници, които получават заплати без да ходят на работа!? Срам и позор, възмутени сме от вас. Sizde hiç mi sorumluluk ve utanma duygusu yok yahu!? Görevinizi yapmayı unutuyorsunuz da, maaş almayı da unutsanız ya. Uzun lâfın kısası- Yazıklar olsun size!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен21/5/23 09:16

    Бетон е далаверата само че прадядо е измислен с фейк свидетели щото има все още хора които знаят какво е било освен ако прадядо не е бил Конар Маклауд

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен21/5/23 09:36

    Е скоро време няма избори затова нямаме намерение да косим

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен21/5/23 10:55

    Имам един познат работи в общината всеки ги познава

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен22/5/23 09:50

    АЛОООО ОЧБ кога ще работите бе а????

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.