24rodopi.com/Общество/Темата+

Мелето в заведение в Кърджали е било „загрявка“ за бала. Всички участници в него са от една компания, отишла да празнува завършването на абитуриенти от школо в Кирковско. С предстоящите баладжии имало и по-възрастни техни приятели, научи 24rodopi.com.

Тайфата се изсипала в известно заведение в периферията на областния град. Всичко било наред докато не избухнал спор между тях и…

Както вече писахме, конфликтът възникнал малко преди 23 часа в сряда. Словесната агресия преминала в сбиване, в което по първоначални данни са участвали 13 души, които си разменили удари, замервали се с чаши, чинии и предмети в заведението. При инцидента било наранено в ръката 19-годишно момиче, което било отведено до Спешното приемно отделение и след преглед настанено в болницата в Кърджали, съобщиха от Областната дирекция на МВР. След подаден сигнал на мястото на произшествието са били изпратени 2 полицейски патрула на РУ-Кърджали, един на Пътна полиция и дежурна оперативна група, която извършила оглед.

Шестима участници в хулиганските действия, от които четирима на 18 г., 19-годишен и 20-годишен са били задържани в РУ-Кърджали за срок до 24 часа.

Всички участници в мелето са от села в Кирковско, научи екипът ни.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

14 comments so far,Add yours

  1. Анонимен18/5/23 13:30

    Кирковските помаци ръководени от вожда на опг на местно ниво феода.л на дпс и на който е подчинен даскалицата шинаси който го захранва с парите от обществените поръчки

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен18/5/23 18:24

      В боя няма участвал нито един помак, всички са турци.

      Изтриване
    2. Анонимен18/5/23 20:40

      Само дето не са помаци.Кирковско не значи Кирково.Бяха от съседни микрорайони,а сети се какви са.

      Изтриване
  2. Анонимен18/5/23 13:38

    Първо в кое заведение се случва тази подготовка и кои са участниците. Кой ги финансира и от къде са парите им .Хората нямат какво да ядат те раздават хтурски и помашки чалъми на Каладаъ

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен18/5/23 15:07

    Това Кирково взе да става много известно. Далавери с животни, побоища, клипове за превишена скорост, пожари и още какво ли не.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен18/5/23 15:35

    Селянинът /не го обиждам/може да напусне селото ,но селянията и простотията не го напускат никога.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен18/5/23 17:27

    Нищо от горните писаници не вярно-боя е от младежи от циганските махали от Готино и Бенковски!!!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен18/5/23 17:28

    Новите българи, като се напият стават опасни за компанията си !

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен18/5/23 17:37

    Ебати помаците прости. Отвързали ги и веднага си показват помашката тъпотия.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен18/5/23 18:00

    И от луната да паднат селенията си им остава в душата. Какво поколение расте просто не ми се мисли повече. И това е домашно възпитание. Едно време виновен не виновен играеше колана.

    ОтговорИзтриване
  9. Свидетел18/5/23 18:28

    Биха се младежи от Горски извор и Пресека срещу други от Чорбаджийско. Всички са турци, бащите работят в Германия и Белгия. Всички бяха почти трезвени, само чалъмите бяха много и фасона.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен18/5/23 20:08

    В Кирковско да не би да живеят само помаци? Що да неса и турци тези.Айде малко по сериозно моля

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен18/5/23 21:10

    Mi kvo iskate brq to v grada e pylno s pumaci i gelerin giderin guleeemite grajdani stanaha vsichkite

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен19/5/23 07:01

    Евала ! Помак да си в Кърджали, че от Кирковски "сой"!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.