24rodopi.com/Общество

Дрогираният водач, който предизвика катастрофа и уби 68-годишен мъж, застава пред съда в Кърджали. Делото е насрочено за 9 юни. Обвиняем по него е 38-годишен.

Припомняме, че инцидентът стана на 31 юли м.г. на главния път Кърджали-„Маказа“, в землището на село Загорско. Два леки автомобила се сблъскаха в участъка. Водачът на едното превозно средство-мъж на 68 години, почина в линейката на път към болницата. Друг, 61-годишен, пострада тежко. Шофьорът на втория автомобил напуснал мястото на инцидента и бе открит по-късно. 38-годишният е употребил наркотици. Той се движил с над допустимата скорост от 90 км/час, навлязъл и в лентата за насрещно движение, без да се налага изпреварване, при което наспъпило произшествието.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен6/6/23 12:04

    10 г. Да получи лишаване от свобода

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен6/6/23 14:13

    Е той виновният водач е извършил деянието по непредпазливост. Така пише в закона. Непредпазливо се е дрогирал. Непредпазливо е управлявал автомобила си с превишена скорост. Непредпазливо е навлязъл в лентата за насрещното движение.Непредпазливо е напуснал мястото на произшествието. Жалко само за починалия. Докато има такива закони така ще е.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен6/6/23 14:45

    Няма нужда от разходи за дело ! Направо тогите да си вземат заслужените пари и да пишат решениетъ - присъдата . Тя ще е УСЛОВНА !

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен6/6/23 19:13

    Хора мислете преди да говорите! Имах такъв случай с наш близак човек,Медиите писаха какво ли не за него за съжаление.🥺 Имаше много добър адвокат поздравявам го,другата страна е имало вина,но той почина и затова не се говорише за него! Пак повтарям мислете преди да говорите  някой ден може и на нас да се случи такава злополука.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен7/6/23 09:33

      Имала си пари, платила си ! И сега ги е густо !

      Изтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.