24rodopi.com/Общество

По 3 лева ще струва билетчето за детската железница и трасе във въжения парк в кърджалийския парк "Простор". Предвидени са и комбинирани билети от 5 и 7 лева, съответно за два или три атракциона.

Общинският съвет ще определи на предстоящата сесия цени за ползване на общински атракциони/съоръжения управлявани от ОП ”Паркинги, гаражи и зони за паркиране”, както следва:

а) билет детска железница - 3,00 лв;

б) билет трасе въжен парк - 3,00 лв;

в) билет туристическо влакче - 3,00 лв;

г) комбиниран билет два атракциона - 5,00 лв;

д) комбиниран билет три атракциона - 7,00 лв.;

Предложението е на Общинското предприятие ”Паркинги, гаражи и зони за паркиране”. То ще бъде разгледано на предстоящата сесия на разпоредителния орган в Кърджали.

Въвеждането на такси, които са в сила от 1 юни, е с цел приходите да бъдат използвани за поддръжка на съоръженията, както и за заплати на наетия персонал.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен19/6/23 18:31

    Не се наядохте!!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен19/6/23 20:37

    vreme e nykoy da si hodi .

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен19/6/23 20:55

    Оха ще кажа само, оха бъчъ, бъчъ!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен19/6/23 22:51

    Всичко струва пари. Ходите ли на бензиностанция? Ходите. Това влакче има разходи които някой трябва да ги поеме. Искате влакче плащайте. Мама и на тати без пари не дава ако ме разбирате.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен20/6/23 04:28

    Излагация 5 лв .От Кърджали до Перперек билета на влака 1,50 ст .Те искат 5 лв да обиколи парка ,да бяхте направили 10 лв и после да пишат романа “Три пъти обиколи мешето на парк простор и най на края казА МЕЕ и умря “

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен20/6/23 04:53

    Криза е горивото падна те ни дигат цените браво то остана и децата да почнат на работа

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен20/6/23 10:18

    Като взема един винкел

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.