24rodopi.com/Кърджали

Новите цени на атракционите в парк „Простор“, за които 24rodopi.com писа, бяха гласувани от общинските съветници на днешното заседание на разпоредителния орган на Кърджали.

За въжения приключенски атракцион вече ще се заплаща посетителска такса от 3 лева, а за детската железница билетчето поскъпва от 1 лв. също на 3 лв. Децата с увреждания могат да ползват и двете забавления безплатно, както и досега, гласи решението на Общинския съвет.

С приходите ще бъде подпомогната дейността на управление и стопанисване на съоръженията. Цели се разширяване на видовете развлекателни атракциони, осигуряване на трудова заетост, както и пълноценно прекарване на свободното време на жителите и гости на общината.

Съобщено бе, че предстои в парка да заработи нов атракцион - туристическо влакче, което да разхожда пътниците до различните локации в парка, една от които е и астрономическата обсерватория.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен26/6/23 14:15

    Няма да се качваме!!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен26/6/23 14:22

    "Възхищавам" се от униформата на Началника на влакчето. Червена фуражка, сиво сако и дънки.Да отиде някой от общината в театъра който е наблизо. Там такива хубави униформи има. За предстоящият байрям влакчето дали ще работи ?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен26/6/23 14:22

    Искаме да има и застраховка

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен26/6/23 14:43

    И къде точно ще обикаля това влакче? Парка не е пригоден за такива обиколки.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен26/6/23 16:49

    Кмете мини по парка да видиш кво е положението трева храсти навсякъде е змиярник имате работници малко поне да го въведят в ред не само около влакчето да се чисти

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен26/6/23 17:38

    Нещастници!!! Как не ви е срам. Нещо безплатно оставихте ли за децата...а да сетих се - басейна.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен26/6/23 18:41

    Pusnete cialata linia sramota

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен26/6/23 20:21

    Защо не 1,5лв , a изведнъж 3 лв. Майка плюс дете прави 6 лв. Майка плюс две деца 9 лв. Нищо безплатно не оставихте в тоз Кърджаали? Това за байрама подарък ли е на децата? Пързалката също я направете с пари. Нали ви трябват пари за подръжка. Не се наядохте. Вход за парка след изборите ли?

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен27/6/23 06:44

    Билетчето за детското влакче ще струва 3 лв. защото в него ще влиза цената на застраховката, винетка плюс сладолед или шоколадче .Няма да се излагаме я. Що не попитат колко струва билетчето за детското влакче в гр.Пловдив .

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен27/6/23 11:52

      Децата има къде да ядат сладолед или шоколадче. Искат да се возят на влакчето.

      Изтриване
    2. Анонимен28/6/23 08:31

      Точно като "Витоша експрес".

      Изтриване
  10. Анонимен27/6/23 12:05

    Интересно ми е дали всички общински съветници барабар със синьозоновците дали могат да се натоварят на теснолинейката и да хващат гората. Когато повече от половината население е неплатежоспособно как очакваш да плати 3лв. за да мине по едно трасе, което е заприличало на джунгла. Или искате родителите да не си водят децата в парка, за да не бъдат изнудвани от желанията на децата, на които трудно може да им се откаже? Може да направите билета на закрития басейн 10лв и когато се съберат пари да го ремонтирате и да го откриете.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.