24rodopi.com/Темата+
Задържаният с 4 кг кокаин за около 500 000 лева С. Н. А. е с адресна регистрация в София, но заявил пред полицаите, че постоянно пребивава в Белгия. „Това негово движение сочи, че може да се отклони и евентуално да осуети привеждане в сила една по-тежка осъдителна присъда. Поради тази причина ще поискаме мярка за неотклонение „задържане под стража“, заяви пред журналисти днес в Шумен окръжният прокурор Орлин Куздов, цитиран от колегите от 24shumen.com.
Наричаният от представители на ъндърграунда в Кърджали Сюлейман е осъждан три пъти. Бил е бил в затвор за две години и 11 месеца по други присъди на съдилищата в Пловдив и Кърджали.
С. Н. А. е осъждан за изнудване, за участие в организирана престъпна група, както и за участие в организирана престъпна група за изработка на неистински документи.
Прокурор Куздов посочи, че в хода на разследването може би ще му бъде предявено ново обвинение във връзка със стойността на наркотичните вещества, както и с точното им количество и качество, което ще бъде изяснено и с физико- химическа експертиза.
По случая е започнато разследване под ръководството и надзора на Окръжната прокуратура в Шумен, което се води за престъпление по чл. 354, ал.1 от НК, за което се предвижда от две до осем години „лишаване от свобода“ и глоба от 5 000 до 15 000 лева.
Както вече 24rodopi.com писа, криминалисти намериха и иззеха четири килограма кокаин и 130 грама синтетични наркотици от тайник на автомобил, управлявал от 52-годишния С. Н. А, с адресна регистрация в София.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен24/6/23 21:13

    За тия пари нова с-класа

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен24/6/23 21:52

    От хората на хърта ли е?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен25/6/23 02:18

      Коса стига писа глупости знаем че си ти .....

      Изтриване
    2. Анонимен25/6/23 02:19

      Айпи кода на телефона ти излиза

      Изтриване
    3. Анонимен26/6/23 00:14

      То лаптопа ми е с толкова изостанали параметри, че явно вече излиза като телефон. :D

      Изтриване
  3. Анонимен24/6/23 22:12

    Човека каква вина има, той е man in the middle и муле което само ги транспортира. Нали не ги продава. Виновните са тези в края на веригата които ги продават и наркоманите които ги купуват!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен25/6/23 16:59

    Доживотен за такъв боклук

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.