24rodopi.com/Спорт

„Малко ми е трудно, не съм свикнал да давам интервюта. Не ме бива особено в приказките, обичам да „говоря“ на терена. Там е работното място на един футболист…“.

Думите са на Ахмед Осман, когато бе част от току-що стартиралия проект „Арда“. Незабравимият сезон в Трета лига, после Втора, а след това…

Ахмед Осман е отбелязал над 200 гола. Но един е безценен. През 2019-та „Арда“ играе бараж за влизане в елита срещу „Септември“. Ахмед влиза като резерва и в 111-ата минута на продълженията вкарва. Вкарва „Арда“ за първи път в Първа лига. Голът му носи званието Почетен гражданин на Кърджали.

След това клубът няма нужда от него.

Ахмед си тръгна без приказки, без мрънкане, с високо вдигната глава. Отиде в „Крумовград“ и от следващия сезон тимът ще играе в… Първа лига. Благодарение и на играта и попаденията на почетният гражданин на Кърджали.

Последният гол за "Крумовград" в Б-групата на българския футбол бе дело на Ахмед Осман. Вкара го в 93-ата минута във вратата на "бистришките тигри" и любимият отбор на Бойко Борисов пое пътя към аматьорите.

Ахмед Осман, може би единственият футболист, на „пенсионна възраст“ за този спорт - 38 години, който е пратил два тима в елита.

Защото Ахмед го може. Защото е момчето от Кърджали с голямото сърце и страст в играта. Защото е „златното момче“ на Кърджали.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен5/6/23 17:34

    Ейвалла братми.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен5/6/23 17:40

    Да е жив, здрав и да продължава да вкарва голове!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен5/6/23 18:02

    Жалко, момчето няма гръб и не е успяло да пробие по нагоре. Сега селяци с богати родители играят в Националния отбор, затова който ни хване ни бие, но важното е да си показват татуировките, обувките и скъпите коли, а да не забравя и фолкпевиците.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен5/6/23 20:25

    Той и най добрия жалко че не го оцениха

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен5/6/23 20:32

    на 35-38 години като е какво очаквате??? има си талант момчето, но годинките не прощават на никой. а иначе ревете "що не пускат младите да играят"...

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен5/6/23 20:52

    Сега е ред на Момчилград

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен5/6/23 21:03

    Футболът в Кърджали е в ръцете на Софийските мафиози.
    Талантливите, тези които се трудят и можещите нямат никакъв шанс! Просто тарикатите си въртят далаверите. На някои мачове се залагат луди залози. Лигльовци, хора на разни мениджъри и връзкари ни будалкат. Жалко за Осман.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен6/6/23 09:59

      Футбола в цяла България е в ръцете на мафиози!Има ли пари има и футбол! "За града,за хората,за честа " остана в миналото! Но поне сега гледаме що годе добър футбол!

      Изтриване
  8. Анонимен5/6/23 21:25

    Жалко че талантът не е пробил над мафията.Крумовград догодина ще играе мачовете в Пловдив при положение че стадионът на Арда отговаря на изискванията защо????

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен6/6/23 11:10

      Защото теренът на Арда май не може да понесе повече от един официален мач на седмица

      Изтриване
  9. Анонимен6/6/23 16:33

    AKO SE KAZVASE ANTON I NE BESE OT MAJALATA STESE DA IGRAE V NAZIONALA

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен6/6/23 20:16

    Браво! Златно момче не оценено във времето!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.