24rodopi.com/Общество

Изходът на Кърджали е като родопско одеяло. Кърпежи от различни епохи посрещат и изпращат водачите. Но новата маркировка по републиканския път вече е факт. Изглежда малко като не на място предвид състоянието на асфалтовото покритие.

„Беломорски“ пък очаква старта на длъгоочаквания основен ремонт. На 18 май служебният министър на регионалното развитие заяви в Кърджали, че той ще започне след като окончателно приключат процедурите по Водния цикъл. Което изчислено правеше около средата на юли. За жалост, точно когато е най-кошмарният трафик към границата. А „Беломорски“ понася цялото движение. При затворено платно за строителни дейности всеки може да си представи какво ще се случи. Но поне веднъж ремонтът да започне. Защото сега положението е отчайващо…

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен20/6/23 17:36

    Гр. Кърджали се нуждае от един тунел ул. Беломорски. Така или иначе обходният път няма да се осъществи.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен20/6/23 19:26

    Точен репортаж, но вместо "одеяло"да се замени "килим от дупки"! Това е моста рекордьор по закърпи. Не министъра, а кмета обеща да асфалтира булеварда и има заделени пари / ако не се лъжа около 300 000-400 000 лева /. Кога???

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен20/6/23 20:57

    Това от снимката е нашата гордост. Няма другаде в Европа такъв булевард . Иначе държавата си прибира парите от народа за винетки и застраховки. И накрая такъв е резултата. Пък за околовръстният път въобще не може и да става и дума.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен21/6/23 00:12

    Всичко си е идеално, евал на кмета.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен21/6/23 00:38

    Вчера се наложи да оправям спукана гума при майстора на бул.Беломорски. Докато чаках засякох , че на 1-2 сек.преминаваше кола ,даже и две.Сметнете за 24 часа какъв поток минава още преди масово да се тръгнали за Гърция.. Тих ужас.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.