24rodopi.com/Кърджали

Неонатологичното отделение на МБАЛ „Д-р Атанас Дафовски“ вече разполага с нов респиратор за обдишване на новородени. Той бе дарен на лечебното заведение от Фондация „Хюсние Кяшиф“.

Апаратурата струва над 40 000 лева, а отделението имаше нужда от подобна модерна техника.

Дарението бе връчено от Сибел Кяшиф.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен21/6/23 15:47

    БРАВО ДРУГАРЮ КЯШИФ! ПОЗДРАВЛЕНИЯ!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен21/6/23 17:22

    Апаратурата добре,ама трябват и кадърни доктори които да могат да работят с нея.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен21/6/23 23:41

      В неонатологията има кадърни хора, казвам го от опит !

      Изтриване
  3. Анонимен21/6/23 21:19

    Браво, кадърен доктор имаше, сега вече има и апаратура, със спокойно сърце може да се доверим на родилното в Кърджали, разбира се и благодарение на Дарителите

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен21/6/23 21:53

    A Darjavata kade e.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен22/6/23 08:04

    ако погледнете какво пише в интернет пространството и детското отделение е с най-съвременна апаратура, но... язък, че няма кой да я използва. "докторите" са пълна некадърност и катастрофа...
    по добре затворете цялата болница поне да се знае, че няма изобщо...

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен22/6/23 10:53

    Много интересни коментари.По Вашата логика докторите некадърни , полицаите рушветчии, учителите неграмотни ! Вие коя част от обществото сте най- кадърната ,всичко знаещата , какво елитно общество има в Кърджали

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен22/6/23 11:26

      Това, което го изброи е така, факт е !

      Изтриване
  7. Анонимен22/6/23 11:35

    интересно, някой се засегна от коментарите, вероятно някой некадърен лекар. ами за голямо съжаление това е обществото на власт имащите (богопомазаните). останалите кои сме нормалните хора сме малкото останали работещи хора в областта. хора които плащат данъци и осигуровки за да може да ви плаща здравната система за да ругаете и искате рушвети от точно тези хора.
    имайте предвид, че точно тези коментари са точната извадка на погледа на обществото точно за тези сектори които споменавате.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.