24rodopi.com/Спорт

Футболен клуб „Крумовград“ се изнася от Крумовград. Тимът ще играе официалните си домакински срещи на базата на „Ботев“ в пловдивския квартал „Коматево“, а тренировъчният процес ще се осъществява на стадион „Пловдив“.

Това обявиха от ръководството на клуба в обръщение към привържениците.

Припомняме, че „Крумовград“ няма да може да домакинства на своя стадион, защото съоръжението не отговаря на изискванията за Първа лига.

В обръщението се посочва:

"През този сезон нашият клуб постигна историческо класиране в Първа лига. Преминахме през всичките нива на българския футбол и напълно заслужено ще играем в елита.

Искаме да благодарим за пълната подкрепа на Община Крумовград, на всички треньори, футболисти и служители на клуба, дали всичко от себе си за този успех. Благодарим и на нашите привърженици за пълната подкрепа.

През следващия сезон в efbet Лига няма да можем да домакинстваме на нашия стадион. Уверяваме ви, че вече работим по проект за тотална реконструкция на нашия стадион, за да отговаря на всички изисквания за футболни срещи от най- високо ниво и в най- скоро време отново ще можем да се върнем в нашия дом.

Искаме да се обърнем към всички привърженици на ПФК Ботев Пловдив и да ги уверим, че никога пред нас не е стояла целта и няма да домакинстваме на най- модерния и красив стадион в България - "Христо Ботев".


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

13 comments so far,Add yours

  1. Анонимен21/6/23 13:14

    Ами, докато изградите новия стадион, Крумовград ще бъде във ||-ра лига.Така,че това ще бъде най - големият паметник не само в КР-град.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен21/6/23 15:12

      Че Крумовград няма да изпадне е сигурно, но за някои други не е. Крумовград ще има много конкурентен отбор.

      Изтриване
  2. Анонимен21/6/23 14:11

    Какъв беше смисълът на цялото упражнение ФК Крумовград в Ефбет лига, след като феновете трябва да ходят на домакински мачове на 170 километра, поне в Кърджали да играят.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен21/6/23 15:02

    Да се обединят със "Спартак" Пд или "Марица" Пд по-вече фенове ще има

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен21/6/23 15:19

    Проблемът с базата в Крумовград и особено с финансите са нищожни, дори може да се каже, че не са проблеми. Истинския проблем е, че класните футболисти не искат да живеят в Крумовград, дори и щедро финансирани.Този проблем съществуваше и досега.В този смисъл докато ФК Крумовград играят домакинските си мачове в Пловдив, ще притежават класни футболисти и отборът ще се задържи в елита, но в момента когато се върнат в Крумовград, ще останат с посредствени футболисти и вероятно ще отпаднат от елита, а може би и от II лига. На кой му е необходима тогава тази реконструкция на стадиона?.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен22/6/23 06:05

      А с какви футболисти “Крумовград “ се класира, безапелационно при това, в Първа лига? Проблема е в базата и в многото пътувания, ако играем в Пловдив, а тренираме в Крумовград. До края на 2024 в Крумовград ще има прекрасен стадион, 4 категория на УЕФА , за 5000 души и силен отбор в Ефбет лига!

      Изтриване
  5. Анонимен21/6/23 15:30

    Станахте Пловдивски клуб само парите са от Крумовград.
    Каква глупост. Как може общината да подкрепи клуб в Пловдив?
    Защо тренировките са в Пловдив. Футболистите навярно няма да видят Крумовград.
    Можехте да играете в Арена Арда.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен22/6/23 05:57

      Можехме,ако ръководството на “Арда” се бе съгласило “ Крумовград” да играе в Кърджали. То, обаче,въпреки многобройните разговори, категорично отказа и “ Крумовград” се озова в Пловдив!

      Изтриване
  6. Анонимен21/6/23 15:42

    До няколко години Юношите на Крумовград ще играят в А отбора и няма да има нужда от Гастайбайтери

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен21/6/23 21:20

    Срам и позор. Можеше на Арена Арда щеше да има много публика.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен22/6/23 06:41

    Пълен абсурд. Обратно в Б група. Куримиград.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен22/6/23 09:40

    Велика глупост е това което става с отбора,какво общо има вече с град Крумовград и няма ли общественост в града която да прекрати това безумие.Тези огромни пари се хвърлят на вятъра,а могат да помогнат за много други неща в полза на хората и града.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен22/6/23 09:49

    Пълна подигравка с феновете и обществеността на Крумовград,колко ще отидат на мач в Пловдив.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.