24rodopi.com/Политика

Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ ще проведе среща с млади депесари в Кърджали в неделя по актуални теми, научи 24rodopi.com.

Той ще коментира случващото се в страната, а при интерес от актива на Областния съвет на МДПС ще отговори дали има криза на върха в партията.

„Свидетели сме на тотален разпад на държавата. Формулата за излизане е първо да пресечем деинституционализацията на държавата. Да има правителство е задължително! От кого? - от Рамбовци? Рамбовци, които почерпени взимат решение за саморазправа с опозицията. От Рамбовци, които на свои партийни заседания не се занимават с проблемите на хората и държавата, не търсят изход от кризите, а се занимават как да натикат и заличат своите опоненти“, гласи позицията на Карадайъ, която той ще развие в събота в града край Арда.

Припомняме, че почетният председател на ДПС Ахмед Доган защити Карадайъ.

„Всяко посегателство срещу председателя на ДПС е посегателство срещу ДПС и неговите избиратели. ДПС трябва да устои на политическите обрати на времето! А нашият председател г-н Мустафа Карадайъ да продължава да ни представлява уверено, разумно и перспективно“, отбеляза в писмо до партийните структури Доган.

„Изкуственият интелект и бъдещето на пазара на труда в Европа“ е темата на семинара, организиран от Областния съвет на МДПС и финансиран от АЛДЕ. Лектори ще бъдат евродепутатът Илхан Кючюк и Танер Кабилов от националното ръководство на Младежко ДПС.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен2/6/23 10:10

    А лекции "Как да помогнем на бедстващия народ" няма ли да има?.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен2/6/23 16:07

    А НЯМА ЛИ ДА НИ ПОНАУЧИ КАК СЕ ПРИДЪРПВАТ ПАРИ И СЕСТРОЯТ КЪЩИ ЗА ГОСТИ НА НЕГО И ЦЕЛИЯ МУ РОД ЗА ЛИЧНИ НУЖДИ

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен2/6/23 18:21

    Кара рамбовците са се борили срещу престъпниците разбойниците , бандитите и феодалите на власта в българската държава .Така че прърво вие, сте незаконна партия спрямо българската конститнуция и незабавно и по констиционанен начин трябва дя сте извън поллитиката на българската държгава , а не да раздавате с герб синхронизирано ,координирано какво трябва да се случи .Кара ,радвай се че ботев, левски, попхаритон хаджи диминтър, кочо честеменскии и мн други български освободители не са живи пред вашата имперска власт

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.