24rodopi.com/Темата+

Със 120-130 км/час лекият автомобил „Ауди“ предприел изпреварване и навлязъл в завоя на влизане в Момчилград. С тази скорост летял срещу микробуса, предаде от мястото на инцидента репортер на 24rodopi.com.

Както вече писахме, при зверска катастрофа в 17.15 часа днес загинаха двама млади мъже от кърджалийско село, а 6-ма ранени бяха откарани с линейки в Центъра за спешна медицинска помощ в Кърджали.

Загиналите пътували за Момчилград, където били поканени от техни приятели, предаде друг наш репортер. "Голяма трагедия. Чакахме ги, за да си прекараме весело, а то стана... Бяха добри момчета", споделиха младите момчилградчани.

Темата+: Загиналите са на 21 и 17 години, 3-ма от ранените са в тежко състояние (видео) - тук


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен6/7/23 20:50

    В буса са пътували хора, а в аудито са возили гюбре. Няма жал за такива убийци.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен7/7/23 06:08

      Подкрепям коментара ви

      Изтриване
    2. Анонимен7/7/23 08:17

      Не е добре да се говори така...за водача е ясно да виновен е,но кой иска да се случи такава трагедия за секунди става всичко...пътника каква вина има ....Аллах да ни пази и съболезнования за родителите...

      Изтриване
    3. Анонимен7/7/23 09:41

      До 08:17 Приятелю никой не иска така да се случи но този който е управлявал автомобила да не е бил пиян,луд или надрусан КАК ЩЕ ИЗПРЕВАРВАШ НА ЗАВОЙ БЕЗВИДУМОСТ КАК според мен нормално мислещ човек не би предприел подобна маневра да един път ще ти се размине втори път ще ти се размине но третия път ще намериш това което търсиш това е все едно да отидеш да деъпнеш някой лъв за опашката и да играеш руска рулетка дали аджеба няма да те схруска ,но ти го правиш със ясното съзнание ,че от това нещо може да има необратим край е кое недей така търсиш си белята и рано или късно я намираш това е кой крив кой прав незнам но знам ,че в завой не се изпреварва това е язък за момчетата два млади живота са безвъзвратно погубени за това родители спрете да купувате скъпи "ковчези" на децата си говорете им ,съветвайте ги учете ги да бъдат по предпазливи и разумни а не да бъдат НАГЛИ и безразсъдно смели защото резултата ще е ето този ,резултат който никой родител не желае но всичко е последствие от по предни неща

      Изтриване
    4. Анонимен7/7/23 11:04

      Нямате уважение ни на жив ни на починал човек.Всеки греши няма безгрешен човек,на вас Ви пада думата само съболезнования на близките им,останалите ваши коментари и обиди са излишни.

      Изтриване
  2. Анонимен7/7/23 10:01

    С тази скорост шофьорът си е убиец! Няма оправдание!
    Дано хората от буса се възстановят бързо!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен8/7/23 21:48

    Защо всички " мислещи" сте анонимни,
    ?Лице нямате ли?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен10/7/23 16:53

      а ти тука кое лице си показваш като питаш анонимно олигофрен долен

      Изтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.