24rodopi.com/Регион

В истински детски празник се превърна откриването на "Плувно лято 2023" в Момчилград. Тържеството се проведе в комплекс "Басейна".

Над 120 деца от цялата община на възраст от 6 до 12 години са се записали за участие в курса, който е безплатен и се организира от община Момчилград, МКБППМН и ЦОП. Заниманията ще продължат цял месец. Децата ще бъдат тренирани от лицензирания инструктор Янчо Станков. Община Момчилград е осигурила медицинско лице, което ще присъства на всяка една тренировка.

"Децата и спортът са сред основните ни приоритети. С откриването на традиционното "Плувно лято" в Момчилград съчетаваме двете в едно. Убедена съм, че децата на Момчилград чакат с нетърпение момента, в който ще започнат заниманията. Освен приятните часове, прекарани в басейна, участниците в курса ще придобият и умения да плуват, но ще получат полезни съвети по безопасно поведение във водата. Това са неща, които са от полза на човек през целия му живот", заяви Илкнур Кязим.



Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Анонимен10/7/23 18:16

    яша бана бе екиииииззз

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен10/7/23 23:36

    Те могат да поддържат общински басейн и децата им да имат плувно лято, а кърджалийската община е спец по виреене на бурени в празни басейни.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.