24rodopi.com/Кърджали

Големите градове се „отпушват“ през юли и август, когато хората са по морето. В гурбетчийско-изселническия Кърджали е обратното – лятото е сезонът на големите задръствания. Тук са гурбетчиите и изселниците, а в пиковите часове, когато местните пътуват до работните места или в обратна посока, положението е като днешното, в 17.20 часа: Колона по цялото протежение на новия мост. Посока – „Възрожденци“.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен27/7/23 18:35

    Трябва още един мост

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен27/7/23 18:59

    Сефте все едно ...
    И преди летния сезон е пак същото положение , и по-зле ще става!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен27/7/23 19:33

    За какъв нов мост става дума като е на 33 години. Това е моста към кв."Възрожденци" . Давате ли си сметка ако този мост не беше построен при социализма как би изглеждал града днес при демокрацията. Единственият строителен обект който беше построен това е коритото- т.н. "Водното огледало" и нищо друго. Защо да се строи като може да се краде все още .

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен28/7/23 08:42

      ami kato e posleden kak go narichash ? nai noiva sirech novia most ai stiga veche che minali godini posleden e poslednia most osven ne novia

      Изтриване
  4. Анонимен28/7/23 08:19

    Още един мост и околовръстен спешно иначе позле ше става

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен28/7/23 13:49

      Няма да стане, защото партийно подставените разделят и владеят с псевдо етническа карта и популизъм. А и болшинството не гласуваме по съвест и отговорно.

      Изтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.