Нико Ников/24rodopi.com/Коментари

Целесъобразно се появи сравнение на 24-те часа на българския президент Румен Радев с 24-те на украинския такъв, Володомир Зеленски. Замисълът, типично по български, българският президент да се изкара черен, а украинският – целият в бяло.

За едни кинти е направен опит за ефект, но се получил дефект.

Дано пробвалият се, ако не е жена, да е бил поне в казарма или да е достатъчно възрастен, че да не го пращат на фронта, ако животът се изсмее и прати Румен Радев в ситуация на „президент на воюваща страна“.

Ако не е жена, нито пък мъж… възниква питанката: Тези от третия пол (актуалната либерална джендър тема) при необходимост да се брани родината, ще бъдат ли пращани на фронта или ще се подвизават „фронтово“ в социалните мрежи!?

Едно е да турнеш знаменце във Фейса, друго е да осъзнаваш дълга си пред трикольора.

--

Всяко чудо за три дни! Така е в България. Така е и с темите в медиите. Но пък странно дълго се задържа кахърът за важното кресло, на което следвало да седне Даниел Лорер, един от най-важните хора в „Продължаваме промяната“. Еврокомисар не стана, не го огря и за други постове, сега дори не бе включен в състезанието за управител или поне подуправител на Българската народна банка.

Недоброжелатели се заядоха, че остава да го пробват за главен мюфтия.

Представете си: Журито, изнесено в двора на новата джамия, изградена с ердоганови помощи, в Кърджали, изпитва Даниел Лорер и Фикри Сали.

-Хайде, покажи – сръчква емблематичният кърджалийски ходжа опонента си. – Ти почни!

-Не, не, ти първо покажи…

-Не, бе, ти направи сефтето!

Ядосва се международния преподавател по ислям Шабанали Ахмед и отсича:

-Хайде, почвайте да показвате знания!

--

Емблематичният депутат Делян Пеевски първи го каза в първите дни на този парламент: Светът се променя, влизайте в час и бъдете отговорни!

Каза го по адрес на назландисващите се от „Промяната“.

Като бек вокал на Пеевски, или по-скоро като добре слушащ, се изявява банкерът Левон Хампарцумян. „Трябва да се разбере от всички, че светът се пренарежда и би било добре България да заеме своето място и да е добре функциониращ член на Европейския съюз“, заяви банкерът в сутрешния блок на една от националните телевизии.

Дори Кирил Петков е подир Пеевски, ама плагиатства. Сякаш му харесва гласът на народният представител Делян Пеевски в пленарна зала, ама се срамува признателно да го цитира.

Съпредседателят на „Продължаваме промяната“ си приписа актив с… „Кирил Петков предлага държавата да си върне контрола над пристанище "Росенец", гласи заглавието на една от водещите политически новини днес. 

„На кой е тази инициатива, за да я подкрепим? Това е инициатива, която изработихме заедно с ГЕРБ, а „Демократична България“ (ДБ) веднага се включиха. „Продължаваме промяната“ умуваха, а днес с изненада наблюдавам, че казаха, че е тяхна“, заяви в кулоарите на Народното събрание депутатът от ДПС Делян Пеевски.

 

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.