24rodopi.com/Кърджали

Над 150 души излязоха в Кърджали на протест срещу насилието, за справедливи наказания срещу посегателствата над човешката личност и в подкрепа на пострадалото момиче в Стара Загора. Бдението се състоя пред сградата на Съдебната палата.

Протестиращите затвориха за движение булевард „Беломорски“ за 20-ина минути.

Сн: Мохамед Расим

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

24 comments so far,Add yours

  1. Анонимен31/7/23 20:04

    Там е карценома, Г.Г. е само разсейка. Вкл. и "вещите лица". Преди години моя близка със счупени шийни прешлени след удар на пешеходна пътека получи лека телесна , след няколко месеца почина жената. Това е положението

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен31/7/23 20:47

    Срамота толкова малко хора да протестират!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен1/8/23 08:10

      В ТАКИВА МОМЕНТА ТРЯБВА ДА СМЕ ОБЕДИНЕНИ, 5000 НА ПРОТЕСТ!!!! НО И ЗА ПРОБЛЕМИТЕ В ГРАДА ТРЯБВА ДА СМЕ НА УЛИЦАТА.

      Изтриване
    2. Анонимен1/8/23 08:19

      Не са малко. В София живеят един милион - излезли са 5 000, тук сме 30 хиляди град - 150 на протест. Процентно се покрива. Така е в цялата страна. Отвратителното е, че политиците пак се опитаха да яхнат един граждански протест. А в Кърджали дори една дама и един партиен функционер се скараха кой е организатора.

      Изтриване
    3. Анонимен1/8/23 12:37

      Не са се скарали, но партийният функционер не се посвени да си присвои ивента. На всяка манджа мерудия трябва да е и да заблуждава хората, че той е открил топлата вода. Събитието се организира от учителката Мария Димитрова и нейна е заслугата да не се опорочи и яхне протеста от партийци. Аман бе, срещу кого протестират като те - ПП са управляващи в момента? Просто Киро докарал и жена си снощи в София, срам нямат, пфу.

      Изтриване
  3. Анонимен31/7/23 20:48

    Защо в този град не се протестира за нищо?

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен31/7/23 21:18

    Браво и не само за това трябва да се стачкува иначе ще ни погълнат и ще ни заличат трябва всеки да устоява решенията си и да има някаква промяна няма друг начин да бъдем чути!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен1/8/23 07:55

    Браво само така

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен1/8/23 08:08

    В някои медии първо се появи информация за 50 души, станахме 150-200. Добре, че в 24родопи коригирахте бройката, но като цяло трябва да сме много повече, 1500-2000 поне. Но, това е гражданското общество в Кърджали.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен1/8/23 08:16

    А на протест за дупките, осветението, околовръстния път????

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен1/8/23 08:52

    В крайна сметка чия беше организацията за събирането пред съда? На ПП или училище Славейков? Добра работа.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен1/8/23 10:27

      Хитлерюгенд на БСП, подкрепено от ДБ. Видя се кой яхна протеста.

      Изтриване
  9. Анонимен1/8/23 09:45

    Направената работа е хубаво за бъдещето на нашите деца.Да бяхме показали всички несправедливи и неспазвани неща не само правосъдие.Живеем вътре мизерията пътищата та са зле нима околовръстно защо не се протестира тия олигарси да станат по богати

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен1/8/23 10:12

    Употребата на криминалната и садистична частна случка в Стара Загора за общонационална манифестация на егоубежище от напълно незаинтересовани хора, които се преструват на ангажирани когато ги активират от телевизията и Фейсбук е нещо като второ нарязване с макетното ножче върху кадастрона на българската симулация на емпатия.

    Нещо като честване на деня на труда или 8 март или 24 май. Честваме нещо, с което нямаме почти нищо общо.

    Явор Дачков

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен1/8/23 10:35

    От няколко дни ври и кипи в държавата по повод изродщината с накълцаното момиче. Всякакви хора се изказват, виждам напъни тази отвратителна случка да се политизира от дребните душички. На вас, дето сега ревете, ще кажа, че вие сте причината за това. Вие и вашите хора, които изнасилват политиката години наред, доведоха до психопатизация на обществото, до отглеждането на цяло поколение без ценности, без национално достойнство и без грам знание за корените на българите и българщината.

    Вие, които се отрекохте от България, които я мразите откровено и безсрамно, даже с гордост от това мерзко чувство, вие, които възпитавахте в култ към парите и охолния живот, вие, които лишихте цяло едно поколение от самочувствието, че са наследници на горд народ с повече от 1300-годишна история.

    Вие сте виновни! И психопатът, извършил това гнусно деяние, е плод на политиката, провеждана години наред. Вие съсипахте ценностната система на българите. Да ви кажа само, че културата на татусите и големите мускули, съчетани с празни глави, много бой и кръв дойде от място, където насилието е начин на живот, където хиляди годишно загиват от психопати, избиващи ги с автомати. Насилието, включително и срещу инакомислещите, задушаването на другите гледни точки е основна ценност на религията, която изповядвате. А това е религията на алчността, арогантността, омразата към България и всичко българско и неистовата жажда за власт!

    Ето това сте вие и психопатът, накълцал момичето е ваш продукт! И спрете с гнусната пропаганда, защото това дете има семейство и близки, за които това ще е травма за цял живот. Като се нахранят медиите с отвратителната история, ще я забравят и всички дружно ще продължим да копаем дъното на безнравствеността. Защото този модел на поведение ни се налага като успешен и осигуряващ охолен живот.

    Това е!

    д-р Цветослава Гълъбова

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен1/8/23 10:44

    Следва приемане на Истанбулската Конвенция - това беше целта на организираните митинги в страната! Да не се заблуждаваме, че е в защита на момичето! Неоспорим факт!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен1/8/23 12:39

      Няма такова нещо. Закон срещу домашното насилие има и в момента. Не приемаме Истанбулската конвенция, заради прокламирането на джендър идеологията в училищата.

      Изтриване
    2. Анонимен1/8/23 16:58

      Защо не се коментира главно действието, а дали имали брак или не. Ами то има и недомашно насилие, по улиците примерно, в трафика, по кръчмите...

      Изтриване
  13. Анонимен1/8/23 11:18

    Ne go prochetoh,mnogo e dylgo,no podkrepqm s 2 ryce d-r Gylybova!

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен1/8/23 13:15

    Тези дето протестират са пишман протестиращи. Ами защо не протестират срещу тези които създадоха калпавите закони вече 14 години. И друго имаше ли един от управляващите и то днес който две години беше правосъден министър и сега винаги седи на първият ред в Народното събрание. Той е от общата коалиция. Ето така се лъже народа, заедно с оня дето се хили заедно с двете си дъщери . Срама нямат пред народа .

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен1/8/23 13:34

      не може вечно да се критикува нали от някъде трябва да се почне и законите не са толкова калпави но искат да ги направят още по калпави проблема е в пипалата които са навсякъде и затова не работят съдии прокурори итн всичко е лобита и затваряне на очи затова трябва народен натиск тога става по трудно по горното

      Изтриване
  15. Анонимен1/8/23 16:06

    На протеста за малкия ни град имаше много хора, което е хубаво и дава надежда! Тези които присъстваха могат да потвърдят, че хората бяха над 350! А не както писаха в началото десетки….

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен1/8/23 18:08

    Съдебната система е в кома.
    Законите са калпави, а магистратите са търговци.
    (не практикуващ адвокат)

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.