24rodopi.com/Темата+

28-годишен младеж, който беше приет в тежко състояние в реанимацията на видинската болница, след тежката катастрофата станала край града в събота, е починал тази сутрин. Това съобщават от МБАЛ "Света Петка". Ранената 54-годишна жена, която е настанена в отделението по хирургия, е в стабилно състояние.

Цяло семейство е сред загиналите при катастрофата снощи на ГКПП „Дунав мост“, информира Struma.bg. Жертвите са от село Баня, община Разлог.

Катастрофата стана в събота вечерта на няколко  километра преди граничния пункт на Дунав мост. След удара на микробуса с пътници в ТИР с хасковска регистрация, спрял за изчакване на реда си за излизане от страната, загинаха петима души. Издъхналия днес млад мъж бе приет в реанимацията с черепно-мозъчна травма и голяма загуба на кръв. Жената е с мозъчно сътресение и счупен крайник.

Изясняват се механизмът и причините за катастрофата. Назначени са авто-техническа и съдебномедицинска експертизи.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен10/7/23 19:12

    Държавата позволява извършванено на такива курсове-превози с млади, неопитни и уморени шофьори ! Няма лицензи, разрешителни, данъци . Ясно че някой някъде получава нещо !!! Да й тежат на съвестта на управниците смъртта на толкова хора, търсещи хляба си в Европа !

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен10/7/23 19:33

    А кой ще провери нелегалните бусове които пътуват всяка седмица ,и техните собственици институциите спят зимен сън от години и са на хранилка !!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен10/7/23 19:52

    Няма държава! Само съгласни с всичко народ- пардон, мърша и тарикати- политици, които си гушкат.....

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен10/7/23 20:25

    Митничарите лапат яко рушвет на границата това го знае всеки

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен10/7/23 22:33

    Вече крайно време да са спрат тия бусаджии Никоя друга европейска държава няма такова нещо за тия дейности си има фирми автобуси ще видим какво ще предприеме държавата

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен11/7/23 14:27

    В Джебел, поне десет души се занимават с тази дейност. Няма данъчни, няма полиция, няма ДАИ. Само чиста печалба. И защо да не извършват тази дейност ?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.