24rodopi.com/Спорт

„Допуснахме гол, след това създадохме доста опасности, от които трябваше да отбележим. Вижда се, че трябва да работим върху завършващата фаза. Отдавам това на липсата на майсторство. Трябваше да бъдем по-концентрирани и отговорни пред завършващия удар“, коментира старши треньорът на „Арда“ Александър Тунчев след загубата от „Берое“ в Стара Загора.

Припомняме, че домакините спечелиха с 1:0, а два гола на „Сините от Кърджали“ бяха отменени заради засада.

„Отборът на „Берое“ се беше подредил във фаза защита и беше трудно за нашия отбор. Аз си мислих, че ще мога да ползвам новите футболисти, но има хора, които не са ги картотекирали. Успяхме да уредим един контролен двубой, в който да играят футболисти, които са имали по-малко шансове“, каза още наставникът.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен25/7/23 07:37

    Тунчев ти можеш ли да мислиш изобщо,само повтаряш едно и също и се държиш като яко напушен,а Арда не играе нищо.В Локо Пд.бързо те усетиха и те изгониха,а тука получаваш заплата за нищо правене-Махай се докато не си закопал окончателно отбора.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен25/7/23 07:59

    И??? Като ги картотекираш двамата нови какво очакваш?? Не са кой знае какви ,гледах ги на контрола, нито позоциониране имат нищо за физика и бързина да не го коментирам? Не ми излизайте само с приказките че единят е национал ,и там както при нас национали как стават знаем

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен25/7/23 09:17

    Не си знаел дали са картотекирани. Не ставаш за треньор тогава. Хайде обратно във София.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен25/7/23 13:29

      Каква София,той е от Пазарджик

      Изтриване
  4. Анонимен25/7/23 09:26

    Почна се.Интригите в ръководството на Арда вече са налице,въпросът е кой ще е първия бушон,но явно нещата не вървят и има нужда от промени

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен25/7/23 09:43

    С тези оправдания и обвинения, някои хора ще съжаляват че те оставиха след миналия сезон

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен25/7/23 13:33

    еее, изядохте го човека. Когато печели -"ура за арда", когато губи- "махай се тунчев" :))

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен25/7/23 17:05

    А бе тъпанари,мълчахте като партизани на разпит,когато "АРДА" се класира на престижно место в миналото първенство,и сега след два мача ревете "оставка"! Отбора и в двете срещи игра подобаващо а след още две ще мълчите като пукали! Имало интриги? Интригите ги създават "разбирачи" като Вас!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен25/7/23 18:16

    Стягайте редиците! Дайте шанс на някое младо момче от детските школи, едно такова момче би се раздало и борило в пъти повече от някой платен, който си гледа заплатата и му е все тая за АРДА. Губите и публика от това, че нямате местни момчета. Опитайте и след няколко срещи ще разберете за какво говоря.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.