24rodopi.com/Общество

Областният управител на Кърджали Даниел Делчев предаде щафетата на Никола Чанев с икона на свети Димитър. „Исках да му подаря на свети Никола, но просто не намерих“, мотивира избора си на светеца-войник с шеговит тон Делчев.

Никола Чанев отново встъпи в длъжност след решение на правителството, а предаването на властта в Областна администрация бе както и преди повече от две години-в приятелски дух.

„За мен беше много лесно да работя, защото наследих една отлична атмосфера. Хора, които знаят какво правят и знаят за какво са тук. Като успех отчитам добрата комуникация с всички седем общини. Успяхме да завършим всички проекти, които бе започнал екипът на Никола Чанев. Най-важната задача за нас бе да гарантираме едни честни избори. Всичко това се дължи на неуморен труд. Преживяхме за тези две години и два месеца 6 правителства. Успяхме да се преборим за увеличение на заплатите в Областна администрация с 25 на сто, защото възнагражденията бяха едни от най-ниските в страната. Всички проекти бяха завършени без нито една стотинка финансова корекция. Областна администрация в Кърджали е на първо място в страната по брой на услугите за граждани. Не дадохме и „жертви“ в структурната реформа-нито един служител не бе съкратен. Успяхме да осъществим надзор на всички над 1000 язовира в областта. Преборихме се и за финансиране за саниране на сградата, която помещава двете администрации - Областна и Общинска“, посочи Даниел Делчев.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен31/7/23 13:49

    Ротационно и в администрациите😁😁😁

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен31/7/23 15:42

    Ротация требе, ротация! Кольоооо, ко стана със спортната зала ба, от 2018-та сте я занаправили, ама с една копка с лопата не става бряяя

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен31/7/23 19:08

      Кво става с открития и закририя басейн и приюта за кучета

      Изтриване
  3. Анонимен1/8/23 08:14

    Ники, започни с обещаното от 2018 г.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен1/8/23 08:24

    Трагедията в България се дължи на това, че политиците живеят с илюзията, че сменяйки персоните в държавната администрация нещо се променя ? Не само потенциалните избиратели ! ...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.