24rodopi.com/Политика

Кандидат за депутат от „Демократична България“ в 9-ти Кърджалийски многомандатен избирателен район на парламентарните избори бе назначен за съветник на министъра на отбраната Тодор Тагарев.

Мустафа Емин ще бъде първо назначен като съветник, а когато завърши магистратура във Военна академия, ще стане парламентарен секретар, който да работи с Комисията по отбрана, съобщават от министерството.

„Приятели, искам да споделя с вас, че преди няколко дни на пресконференция в Министерство на отбраната беше обявен политическият кабинет на министър Тодор Тагарев, в който имам честта да бъда включен. Искам да изразя благодарността си към всички вас за подкрепата до момента“, написа във Фейсбук Мустафа Емин.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен4/7/23 09:52

    Един човек, който заслужава! Успех, Мустафа.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен4/7/23 10:45

    Най-накрая да чуя за едно свястно назначение от както има редовно правителство. Не парламентарен секретар, а министър заслужва да е Мустафа. Какво като е с турско име.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен4/7/23 11:47

    Посъветвайте министър Тагарев или да спре процеса по вкарването ни във войната и да иска натовски войници в България, или да си стегне раницата и да ходи да защитава Украйна. Най-големият политически боклук е този и някой ден историята ще го обяви за предател и щожител собствения си народ. А НОРМАЛНОМИСЛЕЩИТЕ СМЕ ГО ОБЯВИЛИ ЗА ТАКЪВ ОЩЕ ОТСЕГА. НИКОГА ПОВЕЧЕ ПП-ДБ И ГЕРБ!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен4/7/23 12:46

      Що не си пиеш хапчетата, бе човек. От онези зелените ги вземай редовно. Явно си прекалил с руската и Радевата радиационна пропаганда. Когато някой нападне някого, значи е агресор. Русия е агресор. А НАТО е на страната на нападнатия. Набиите си го в главата ние сме НАТО, а не Варшавски или какъвто там друг договор си измислите.

      Изтриване
    2. Анонимен4/7/23 14:25

      Пий си ти хапчета, очевАдно имаш огромна нужда. Кого нападна Русия и защо, задаваш ли си този въпрос? Ако не си наясно, чети, проучи. Даже наши и чужди журналисти имат документални филми за конфликта отпреди години. Друго - Украйна не е в НАТО! Нито в ЕС! За какъв чемер ние се бутаме между шамарите, а? Нещо сме длъжни на Украйна ли? Ти история чел ли си, глупако? Знаеш ли кой е Бандера? Откъде накъде ще подкрепяме откровени фашисти и неонацисти? Чете ли последното решение на НАТО по отношение на Украйна? Ако им симпатизираш бягай и ти на фронта, имат нужда от пушечно месо. Не ми отговаряй, такива като теб за мен са болни мозъци, няма какво да науча от теб.

      Изтриване
  4. Анонимен4/7/23 13:01

    Ако всеки, който учи и още не е завършил и няма диплома е назначен за всякакъв пост, какво да правим ние дипломираните, но нямащи връзки хора?! Напускаме и заминавам за чужбина. Работим и се записваме като граждани на други европейски държави. Идваме през лятото на гости, за да видим близки и познати, да подишаме все още по-чист въздух, и "да го духат бедните", казал сегашния министър.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен4/7/23 19:32

      Кандидатствай за член на ДПС

      Изтриване
    2. Анонимен4/7/23 21:02

      Аа баш никой не споменава какъв капацитет може да бъде учащ се ?! Мъка ми е ако това ти са съветниците ?! Деца учащи се ! Ах връзкарска история или квотна но за сметка на България !

      Изтриване
    3. Анонимен5/7/23 09:41

      Мустафа има две висши образиования. Това във военна академия му е трето.

      Изтриване
  5. Анонимен5/7/23 07:55

    всичко става с връзки

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.