24rodopi.com/Общество/Темата+

Буквално неоткриваем е авторът на сигнала „Общинар ми иска рушвет“, който предизвика разследване в Община Ардино.

Припомняме, че началникът на отдел „Архитектура, благоустрояване и общинска собственост" - Росен Хаджиев, бе задържан след като поискал от мъж на име Анатолий Ангелов сумата от 600 лева за издаване на удостоверение за търпимост с оглед - издаване на последващ нотариален акт за собственост на къща в село Долно Прахово.

При срещата са предадени 300 лв. капаро на началника на отдела.

По случая за срок до 24 часа в РУ-Ардино е бил задържан 54-годишният общинар. Извършени са оперативни и процесуално-следствени действия от служители на сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ и разследващ полицай.

Окръжна прокуратура–Кърджали наблюдава досъдебното производство. По него все още няма привлечен обвиняем. Хаджиев пък е временно отстранен от длъжност докато срещу него се води дисциплинарно производство.

Проверка на 24rodopi.com установи, че по адресна регистрация Анатолий Ангелов живее в кърджалийското село Сипей. Той обаче не пребивава на този адрес.

„Преди години живееха там под наем. Къщата е собственост на изселници в Турция. След това те се прибраха, а въпросният човек си е тръгнал. Почти никой не го познава. В момента имотът има друг собственик“, посочиха пред екипа ни в Сипей.

 

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Анонимен5/7/23 17:58

    Родопи, нали господина е живеел в село Долно Прахово ,защо го търсите в Сипей.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен5/7/23 21:28

    Накрая да не излезе, ме е агент на ДС, който има дадачата да злепостави кадрите на ДПС ! ДС -то на ППДБ и мразещите ог ГЕРБ.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.